reklama

mamusie grudniowe:)

Kasia_z trzymam kciki:tak:

ja na 14.40 z Mapecikiem do lekarza
ma mega katar i kaszel i gorączke bleh.........
te ścierwa zaczeły sie nas czepiac odkąd przechodzimy na zwykłe modyfikowane
chyba musze jakąś terapie uodparniającą zapodac:baffled:

co do smsa do ja nie wiem co bym burakowi który to wymyślił zrobiła:angry::wściekła/y:
ja też nie lubie łańcuszków i dlatego przeważnie ich nie czytam do końca i nie przesyłam nikomu

miłego dnia Baby:cool2:

reklama
miałam nic nie komentować, a jednak wciąż intryguje mnie jedna rzecz...

Dita, jeżeli w pracy nie możesz się logować to dlaczego piszesz cały dzień jako "Dita" a nie jako "gość" i jesteś normalnie zalogowana?

Saraa, dużo zdrówka dla mapecika:tak::tak:

wiecie co? o tej krwi to nawet tu na bb coś krążyło.. pojebana akcja:baffled:

Kasiu, Julka grzeczna, ale nie aż tak, żeby w krzesełku wiecej jak 15 min wysiedzieć;-)

Sugar, no musiałam;) by mnie chyba skręciło, gdybym nie zapytała-:))

sugar przyznaj sie co ty dajesz malej do mleka??? ;-). Ale pamietam, ze Maniana tez taka byla do 10 miecha mniej wiecej ( jesc, spac i walnac w pieluche).

miałam nic nie komentować, a jednak wciąż intryguje mnie jedna rzecz...

Dita, jeżeli w pracy nie możesz się logować to dlaczego piszesz cały dzień jako "Dita" a nie jako "gość" i jesteś normalnie zalogowana?

1. czytam jako gość - i wtedy nie musze się logowac
2. odpisuję jeśli mam możliwość - ale z czytaniem jestem na bieżąco dlatego, że nie musze się logować.
3. Mam możliwość odpisywania (za każdym razem jednak muszę się logować - a mam na razie taką możliwość, bo kierowniczki nie ma)
4. Czy ktoś jeszcze cos chce wiedzieć? Czy ktoś jeszcze chce sobie pojeździć? Na nartach oczywiście
5. kasia_z - no i sama widzisz, że mam nie najlepszy dzień?

reklama
laski ku rwa mac czy mozecie sie juz zamknac i darowac sobie te poje bane gadki?
albo idzcie sie indyczyc gdzies indziej
byl watek do tego zalozony
albo dajcie sobie po razie w realu i badzcie facetami

zaraz wydrapie sobie oko madafaka tak mnie swedzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry