reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja to na razie szleję na zakupach ale do domu. Wczoraj kupiliśmy kuchenke do zabudowy, dziś blat kuchenny.
Boję się tylko że jak mnie rozłożą te cholerne boleści brzucha to już do porodu nic nie kupię...

hellou, laski... no fak, mnie moj maly dzis dal czadu, obudzil o 5.50 (czyzby nawrot jakiejs nerwicy sprzed 2 mies?!), no normalnie dol.. a moglam co najmniej 40 minut spac jeszcze... a tak musialam wstac juz :< ale moglam do was zajrzec chociaz :-)

a w ogole nie wiem, czy mowilam, ale na studiach wszyscy dla mnie tacy mili, ze hej!!! raczej nie powinnam miec problemow z iosem, musze sie tylko tym zajac. no i mam stype - trzecia srednia na roku!!! (180 osob)... no rewelacja ;-) nie wiem, jeszcze, jak "bardzo" mnie uhonoruja, ale mam nadzieje, ze przyzwoicie ;-)

dobra, zmykam na zajecia... kurna, dzisiaj mam je w gdansku glownym, a dojazd tam jest teraz masakryczny... kasia_z i roni wiedza, o czym mowie :-/ w zwiazku z tym musze z domu ponad godzine szybciej wyjsc. GRRRRRRRR!!!!!!!

reklama
Heh, no racja, Gdańsk mega rozkopany, korki na 4 km przed centrum :-D
Kolejkę remontują więc jeździ co pół godziny :-D

Dziś wyszliśmy z domku 10 min wcześniej i jestem pół godziny wcześniej w pracy... coś tu się robi klimat korkowo-poranny jak w stolycy ;-)

Aenye - jeszcze możesz złożyć wniosek o zapomogę z okazji urodzenia dziecka, u nas zawsze dawali z socjalnego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry