reklama

mamusie grudniowe:)

rany co ja mialam za sen dzisiaj
no jakis kanał normalnie
śniło mi się że zaczełam rodzic i pojechałam do szpitala i tam jakos wszystko mi się zatarło i nic nie pamiętam
"ocknęłam" się już po i wyszłam z tego szpitala juz z młodym na ręku w pizamie i szlafroku i kapciach i poszlismy do tramwaju
i potem ja nie zdazylam wysiasc i mnie ten tramwaj wywiozl gdzies na obrzeza miasta i ludzie na mnie patrzyli jak na jakiegos glupka
potem nagle zobaczylam jakies szwy u siebie po nacieciu krocza ktore byly jakies baaardzo dziwne i koloru seledynowego(!)
w koncu trafilam na osiedle gdzie mieszkala rodzina podobna do elfow z wladcy pierscieni z Legolasem na czele
a do ich domu wchopdzilo sie przez drabine
potem jeszcze rozne blazenady ale wszystkiego nie pamietam dobrze
no mowie wam
powinnam dostac nagrode dla jakichs chorych snow!!1:nerd:

reklama
hehe, ja też miewam idiotyczne sny - ostatnio, że moja Natalka strasznie się chciała wydostać, ale przez brzuch i tak się pchała,ze widziałam zarys jej buźki przez moją skórę... Trochę to było straszne, jak ,,Obcy" hihi.
Sugar - te szwy są naprawdę seledynowe. :-D

Czarna trzymam kciuki mocno
A no i porgatuluj siostrze :tak:a tak na marginesie to ile ma lat, że tak panikuje:confused:jak można wiedzieć oczywiście...

Sugar nie jesteś sama z takimi odjechanymi snami ja już ostatnio gdzieś o swoim pisałam a zakładam się, że większość mamuś takie przygody nocne ma:tak:

kulka - zapomoga na moim wydziale wynosi 500zl, a dostaje ja kazda, po okazaniu aktu urodzenia maluszka.

kasia_z - ja mam zamiar jeszcze po socjalne uderzyc :-) mam spore szanse na 100%, bo dopiero od czerwca tego roku pracuje, za zeszly rok ja i moj mezus mamy zerowe dochody! a nawet jak wezma z tego roku to dostane, bo zarabiam 600 brutto, a moj maz wcale ;-) u mnie to 350zl podstawowe + zywieniowe nie wiem ile + na dojazd nie wiem ile :-)

sugar - fajny sen ;-) ja za to jestem mistrzynia w "sennym tworzeniu klopotow" - po prostu snia mi sie najgorsze mozliwe scenariusze dnia "nazajutrz" - np. ze spozniam sie na kolejke i nie zdazam na zajecia, ze odjezdza mi autobus, ze zasypiam, ze nie kupilam dobrego rozmiaru kaftanika, ze zapomnialam wujkowi/mamie/dawidowi czegos powiedziec, itepe, itesre. takie totalne bzdury, ktore mieszaja mi sie z rzeczywistoscia... albo ze zapomnialam zglosic w administracji to czy tamto i bedzie donos i kontrol... albo ze juz jest 20 pazdziernik a ja nie wypisalam wniosku o stypendium... no po prostu bajeczka :-) i tak prawie co noc!

..aenye czy nocki jak nocki:tak:
A co do studiów to mówiłam, że wszystko się napewno dobrze ułoży:tak:No a 3 uczennica na roku no no no GRATULUJĘ

Luckymama wczoraj przeniosła już ostatnie rzeczy do nowego mieszkanka !! mówi, ze jest potworny bałagan i dużo sprzątania ale wreszcie są u siebie. Leoś dzielnie znosi stresy. Wrócą do nas za ok. tydzień jak tylko przeniosą im internet. Pozdrawiają Nas wszystkie serdecznie i będą dawali znać jak się prace przeprowadzkowe posuwają.:nerd:

Dita Ja też miałam taki sen ze przez brzuch było widać całą twarzyczke i jak otwiera i zamyka usteczka normalnie cudo, a innym razem śniło mi się że tak siedziałam i głaskałam brzusio i mała wyskoczyła z niego i usiadła na nim a byli u mnie goście i zobaczyli to wiec wszyscy doskoczyli do mnie a ja zaczełam ją ukrywac pod bluzka aby niezmarzła i sie obudziłam:-)

A moja bratówka jeszcze nie urodziła szyjka jej się ładnie skróciła 2/3 i jest gładka, skurcze bardzo silne i częste ale nadal miejsca brak na porodówie.

Sa_raa Co do mojej siostry to ma hmmmm 38 a jak bedzie rodziła bedzie miała 39 latek (ale niewyglada na tyle!!), ma już syna który ma lat 19 i córe 11 letnią. Oczywiście wszyscy są zachwyceni tylko ona potrzebuje troche więcej czasu, a że kocha dzieciaczki wiem że lada dzień będzie chodziła jak na skrzydłach.
AAAaaa pozdrów Lucky jak bedziesz pisała do niej i niech sie nie przemecza kobita.

Czarna nie dziwie się, że dla siostry to szok ale nie jest wcale stara i napewno da sobie rade. Będzie miał kto o nią zadbać jak z domu pozostał 2 wyleci. Naprawde pogratuluj jej:tak:Lucky pozdrowie nie ma problemu.

Miłeczka wielkie odliczanie trwa:-D
Dzisiaj u mnie u Luckymamy i agi zaczyna się 29 dzień a jeszcze pamiętam jak byłam w 9tyg i myślałam Boże kiedy to będzie:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry