reklama

mamusie grudniowe:)

Ja też mam często dziwne sny, jak tylko uda mi sie przespać dlużej niż 3 godziny za jednym razem.
Ostatnio śniło mi się że miałam wypadek samochodowy, moje malestwo było ze mną, ale nic nam się nie stało. POtem przewijałam dzidziusia dosyć długo tylko nie zwróciłam cholercia uwagi czy to chłopiec czy dziewczynka!!! A MY NIE WIEMY JESZCZE CO MAMY:-(

Poza tym się przeziębiłam łykam homeopaty i w,awiam sobie że działają:-D
Buziaki

reklama
Hej hej!

Pingwinek, to zdrowiej szybko! Nie ma co chorować ;-)

Kulka - ekstra sen :-D Umarłam ze śmiechu!!!

Mi się też dużo śni, ale o dziwo nic o dzieciach... Może jeszcze za wcześnie ;-)

A dziś jakoś strasznie zimno u nas, chyba niestety jesień powoli idzie :baffled:
Trochę wymarzłam rano. Trzeba chyba uwzględnić powoli sweterki...

Roni, spróbuj się rozruszać na boki, skręty, skłony, pomaga też silny ucisk na mięśnie w okolicy kręgosłupa (przynajmniej u mnie)
Współczuję! Ja miałam tak w 6 m-cu że nie mogłam się czasem ruszyć, ale już teraz się poprawiło, widać dzidziak się jakoś lepiej ułożył i nie uciska na nerwy

A to zdjecie z serii "jak ja lubie pobieranie krwi" ech

42nvkhs.jpg

Roni - na wątku dolegliwosci jeszcze kilka dni temu pisalam ze nie moge spac przez zgage raz nawet sie poplakalam w nocy...... PRZESTALAM PIC GAZOWANE NAPOJE ....zgagi prawie wogole nie ma, moze sprobuj, jezeli pijesz gaazowane...dobry trening przed karmieniem, wtedy tez nie wolno gazowanego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry