reklama

mamusie grudniowe:)

ech dziekuję kochane pocieszyłyście mnie
bo już z rozpędu przewertowałam poł netu w poszukiwaniu info o polozeniu miednicowym i CC
ten gin to jest taki sobie ja tam go nie lubie za bardzo i chodze tam tylko po skierowania
on nawet jak robi usg to nie raczy obkrecic ekranu zebym sobie mogla cos zobaczyc :wściekła/y:
ale w pn ide do mojego gina który prowadzi mojego dzidziolka i do niego mam wieksze zaufanie i jest milszym i lepszym fachowcem

a ten dziadu tylko mnie zdenerwowal tym straszeniem o CC i te pe

mysle pozytywnie i mam nadzieje ze wsio bedzie dobrze :)

reklama
ja też miałam położenie miednicowe na ostatnim usg(w sierpniu), ale mam nadzieje, że maluch juz sie odwrocil.od jakiegos czasu nie kopie mnie w pecherz tylko w zoladek wiec moze to o czyms swiadczy:confused:niebawem zamierzam to sprawdzic:-)

czarna gratulacje dla bratowej, ale wielkiego chlopa urodzila!!

sugarspunsister nic sie nie martw jeszcze duzo ma czasu zeby sie obrocic, polozna ze szkoly rodzenia mowila, ze dzieciatka nawet miesiac przed porodem sie obracaja dopiero (akurat pytalam ja o to ostatnio).

ja jeszcze tez niby mam czas, ale boje sie, Moja mama miala 2 cc. A do ostatnich minut porodu bylo wszystko ok. Nagle cos sie pojawialo ze tetno itp zaczely spadac i dla bezpieczenstwa ciecie.
A ja jestem jeszcze gorsza panikara od niej. Dawidek jest nadal poprzecznie, ale kuzynka pociesza mnie ze jej coreczka odwrocila sie 2 dni przed porodem i zaden problem.
Nie wiem, na razie aktywnie kopie mnie i wiem ze jest mu tam dobrze, A to chyba najwazniejsze.reszta sie ulozy. Musi :happy:

Kasiu_ kiedys ten temat musiał siepojawić, na pewno każda z nas nie raz o tym już myślała..... Nie martwcie sie dziwczyny przekręcą się nasz maleństwa, a nawet nie bedziemy wiedziały kiedy

Ja też mam położenie miednicowe i każdy mówi inaczej jedni że jeszcze sie przekręci a inni że skoro cały czas tak jest ułożone małe szanse. Czas pokaże przecież i tak nic nie jestem wstanie zrobić aby się ułożyło prawidłowo.A to jest kolejny obywatel naszego kraju:))
wiktorek5cv4.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry