reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Pozdrowienia i powodzenia dla Luckymamy

Czarna
- moja mama urodziła mją najmłodszą siostrę w wieku 39 lat, jastem od niej starsza o 15 lat. Wszystko było ok, a teraz siostra jest oczkiem w głowie rodziców, bardzo ich odmładza (mama mówi,że gdyby nie ona, to czułaby się strasznie staro, a tak - jeszcze na wywiadówki w szkole śmiga:-D
Co prawda ja z siostrą to raczej jak matka z córką, a Beata woli zabawy z moją Alą, ale jest naprawdę fajnie. Teraz obie chodza do tej samej szkoły - Ala do pięciolatków, a jej ciocia do szóstej klasy:-D

Miłka - ano zniknęły...Zastanawiam się, co dalej? Czy nasze forum będzie gdzieś przeniesione czy co?

Sugar, gratuluję 30 tygodnia.Kasia Z,dzieki za info. bedę musiała się trochę rozpytać.zresztą jest jeszcze trochę czasu..a tak w ogólę, to cieszę się, że nie tylko ja mam porąbane sny 'ciążowe'. już dwa razy mi się śniło, że urodziłam, a potem zgubiłam gdzieś dziecko i nie mogłam go znaleźć. raz się okazało, że ktoś je wystawił na balkon w mróz i autentycznie zamarzło.a w innym śnie okazało się, że to jednak dziecko kosmitów, więc miało zielone fosforyzujące oczy i normalnie gadało.pierwsze, co usłyszałam, to 'Czemu ryczysz?to chyba lepiej, że jestem mądrzejszy od innych?'NORMALNIE KOSZMAR:szok::szok::szok:

reklama
Hej.. na temat snow to ja sie nawet nie odzywam.. jestem przemasterem snienia :) kazdej nocy zapamietuje przynajmniej 2-3 sny.. naogol dziwne..
ostatnio snilo mi sie ze urodzilam 4listopada, okazalo sie ze lekarze sie pomylili i urodzilam malutka dziewczynke, czarnowlosą.. byl malutka i krucha jak to wczesniak, potem bylam z nia na kontroli lekarskiej, byla niezwykle grzecznym dzieckiem i na kontroli okazalo sie ze trzeba pieluszkowac bo lewe bioderko jest uszkodzone.. ech
a teraz znow mi sie snia motocyklisci i ich wypadki itp

a dzis w nocy zmarzlam jak pies.. jesien nastala :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry