reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

mamusie grudniowe:)

halo halo ja dzis w lepszym nastroju.
I prawko mam heheh . Przyslali ze 4 dni po moim wylocie z Uk ale wujek byl w weekend w Bydzi i przywiozl.

Pozdro dla Sugar.

Kinga przeciez my tu wszystkie bezrobotne i bezdzietne jestesmy i mamy full wolnego czasu wiec sory za brak zrozumienia dla Ciebie.

reklama
Laski dzien dobry :)

Kinga zapracowana czy nie wystarczylo umowic sie w przychodni i zamiast jednego spaceru (a spacerujecie duzo) do parku pojsc od przychodni, lekarz zrozumialby bez problemu ze przyszlas na wizyte z malym, ktos tam zawsze na chwile by go zabawil
ja szlam do szpitala na narkoze majac 8 miesiaczne dziecko i nie zwlekalam bo zdrowie jest najwazniejsze, Filip woli miec zdrowa mamę
daj znac jak dzis po wizycie :)

Hej kobitki
Kasiu chyba sie przyzwyczaja chlopaki,dzis rano znow histeria,ale dzwonilam po godzine ijuz sie bawi z dziecmi
odbieram go o 13 wiec bedzie ok
tylko boje sie piatku- zostawiam go do17:baffled:no ale musi przywyknac:-(
super zemacie ta kamerka zamontowana, chyba bym sie lepiejczulawiedzac zemoge namlodeozerknac,choc wiemze i tak ma tamdobrze
jak tylko bedzie miejsce w przedszkolu kolo daniela pracy to go przeniesiemy, na razie czekamy... ehh
Roniak super ze wsio ok
Maju usciskaj Marike:tak:

a gdzie Lucky, Sara?

No to fajnie, że już lepiej. U mnie mówili, że jak przez 3-4 godziny siedzi, to tak naprawdę już wpada w rytm i to przedłużenie do 17:00 nie zmienia za wiele, więc w pt powinno być tak samo jak dziś. U mnie dziś płacz był przy furtce, ale jak wszedł do środka, zobaczył dzieci i panią to przestał płakać. No i się bawił od razu praktycznie sam (znaczy bez trzymania pani za rękę) z dziećmi. Także super. Bałam się że 5 dni przerwy to będzie gorzej, a tu proszę niespodzianka. :-)
Kamerki super sprawa, tylko dlaczego zamiast pisać doktorat ciągle łypię na demona? :confused:;-):-D
Dobra nagotowałam obiadów na 3 dni idę pisać, już mam 31 stron, ha! :-)

Kasia calkiem ladnie Ci idzie :)
Kamera w zlobku to superrr sprawa

Kasu gratki otrzymania pracy :)

Sugar ahoj wracaj szybko on-line :)

A ja zrypalam ciasto bo za szybko wylalam galaretke i sie wchlonela fakin sit

reklama
Witam wieczorkiem,

Dziewuchi nie mam czasu pisać, ale jestem (Kasu buziak)

Roni nie ma za co;-) I git żeś wreszcie spokojna. I jak coś to wiesz:-)

Ja też bym chciała na spotkanie przybyć jakieś, ale to strasznie trudne dla mnie:sorry2:
Może T da się namówić. Najlepiej u Roniaków - bo tam musimy zajechać lub Aenów - bo zapraszają az miło, a rzut beretem;-).

I Sugar wielkie dzięki za porady do wózka. Najfajniejszy na świecie. Mam od wczoraj:-)

Kate:-)

Pozdraiam Was kobitki serdecznie.

Do góry