Agaton, wiesz, jest jedna skuteczna metoda anty-@

Lucky - super że wózio się sprawdza :-)
Kicia - ło matko, masakra :-( Ale na pewno blizn nie powinno być, bo po pęcherzach to nie ma za bardzo. Ja z oparzeń w ciągu 2 dni nadziałam się 3 razy na żelazko... przez tą otumaniającą ciążę to normalnie nie widzę gdzie lezę i co robię...

Super, że wakacje udane i czekamy na foty :-)
Atol i jak tam, pogodzeni? Heh, my jakoś się na siebie do tej pory obraziliśmy na max 15 min. Zawsze któreś przyłazi, bo jak ochłoniemy to jednak mamy wrażenie że na metody przedszkolne rozwiązywania problemów to jednak za starzy jesteśmy ;-);-);-)
Kinga - no i super, jeden dzień to w sumie nic, a będzie sprawa z głowy

A już wiesz, kiedy będzie zabieg?
Nieistotna - moj D. też ostanio zrobił galaretkowe biszkopty bo za szybko wylał... i tak wszyscy zjedli ze smakiem, więc nie ma się co przejmować

Nonek - też mam wrażenie że nasze dzieci wchodzą w okres potwora. Mój chociaż jak się go wybiega to pasuje, więc generalnie jakaś metoda chociaż jest
Kate - stron ile wyjdzie, nie ma limitów. Pewnie ok. 80, bo ja to zwięzła jestem. Promotor mówi że powinien być ustawowy zakaz pisania więcej stron niż się waży, bo nikomu czytać się tego nie chce potem ;-) W sumie opisuję swoje badania, więc lania wody to za dużo nie ma.
A dziś moje bobo z okazji skończenia 1,5 roczku zostało porwane przez babcię na cały dzień do zoo, więc mam luz. Znaczy piszę ;-) Na razie posty

Moje dziecko na 1,5 roczku dostało jakieś dwumetrowe sztalugi - że niby dla dzieci, a podobno do drzwi sięgają, masakra jakaś

Ale naprawdę super sprawa, sama miałam okazję w dzieciństwie używać i uważam że dużo fajniej niż na stole. Ale będzie artystyczna makabreska w domu

W sumie już jest

Babcia dziś przyniosła jakieś cudne kredko-mazaki dla dzieci, co mają konsystencję szminki - czyli w efekcie piszą na wszystkim, na razie mamy pół pokoju w kolorach tęczy, a Piotrul jeszcze dobrze nie rozpykał jak można nimi nabroić