reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
No i widzicie...? Nie da się i juz.
W każdym razie w tym artykule chodzi o to,że jak jest mocny ból i mroczki przed oczami, to jest to niebezpieczne, związane z wysokim ciśnieniem.
ale mysle,ze w przypadku aenye to kwestia wrażeń i zmęczenia po zakupach.

kurde, mnie wywalilo z netu i usunelo wiadomosc! grrr.

wlasnie chwycilam ulotke mojego nowego leku na skurcze - CORDAFEN (to lek na nadcisnienie, stosowany zastepczo dla lekow powstrzymujacych skurcze macicy:baffled: ), ktory bralam wczoraj pierwszy raz w dawce 4x1tabl. moze powodowac bole glowy, wiec to pewnie to.
ale odstawiam, bo nie bede sie tak meczyc, halo! skurcze mi nie przeszly w ogole, lek nie jest obojetny dla ciazy (przynajmniej na ulotce ciaza jest preciwskazaniem), wiec nie bede narazac siebie i malenstwa na jakies jazdy! koniec z tym szajsem! wole swoje niebolesne skurcze i nospe czy relanium w razie koniecznosci!!!

a moze to bol spowodowany tez zapaleniem zatok i przeziebieniem? bo to taka jakby zatokowa "obrecz" wokol glowy, tylko nieporownywalnie silniejsza...

..aenye nie bierz tego nadciśnieniowego leku skoro ciąża jest przeciwwskazaniem!!!:tak:
Fajnie że masz juz całą wyprawkę. Teraz tylko wózek fotelik i łóżeczko i na porodówkę marsz:laugh2:. To może Ty chcesz być pierwsza?;-) Ból głowy to może być zatokowy rozbój. Ja mam to samo. Walczę z ogromnym bólem za pomocą paracetamolu i jak najmniejszej ilości gwałtownych ruchów łebkiem. Przy przeziębieniach mi tak zostaje jeszcze przez około 2 tygodnie.
Dita ja też ne umiem wstawiać linków. Próbowałam i nic z tego:no:.
Kate_less jak u Ciebie z wyprawką? Na ciuszkach?

luckymama - no juz nie biore, ale ten lek przepisal mi moj gin, ktoremu ufam bez zastrzezen. na wielu lekach tak jest napisane, bo nie maja zrobionych wszystkich testow, poza tym czestokroc skurcze wystepuja jako hipotetycznie bardziej szkodliwe niz lek. tym niemniej nie biore go, bo gdybym miala codziennie brac ten szajs i potem leczyc bol glowy paracetamolem, to moj maly urodzilby sie chyba uzalezniony od lekow :-/ i tak juz mam wyrzuty sumienia, biorac magnez (4tbl) i witaminki i czasem nospe :-/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry