reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Roniaczku, ale z ciebie agentka!!! hehe a lekarz nic nie podpytywal? nie dziwilo go, ze maluszek od poczatku jakis taki podejrzanie wiekszy?
kochana, nic sie nei martw, tylko kup juz niedlugo lozeczko, coby maluszek mial sie gdzie podziac, jak sie pojawi niedlugo ;-) wozeczek juz masz, pieluszki ciocia kupi jutro i jechane ;-)

wielki buziak, dziewczyno, sie nie strachaj! bedzie dobrze! jasiek nie wykreci ci takiego numeru, ze wszystkim zdazysz. tylko sie nie denerwuj i nogi razem ;-) i wara mi od malzenskiego seksu przez najblizsze dwa, trzy tygodnie ;-)

jejku, juz sie nie moge doczekac, kochana!!! bedziesz dla nas wiatrem w zagle ;-)

HEHEHE czyli jakie? duze chyba, co? ;-) fajny musi byc ten twoj gin!

ale wez ty mu powiedz niedlugo o swoich podejrzeniach, co? ;-)

malika wez ze soba, jak sie umowimy ;-)

ale serio, powiedz, ile tych pieluszek i jakie kolorki wchodza w gre? kazda ma byc inna czy moga byc np. 2 takie same?

Hej mamusie, właśnie wróciłam od gina. tak jak miałam podejrzenia maluch sie....przekręcił główka w dół:-) :-) :-) Na szybkim Usg nawet pokazał mi główke. Ale przez to że główka już dobrze leży mam dużo leżeć bo on teraz będzie bardziej na szyjke naciskać :no: i mogę teraz mieć częstsze skurcze - twrdnienia brzucha(teraz mam koło 5 w ciągu dnia) i mam peoszki na skurzcze brac. A poza tym wszystko SUPERANCKO... Bardzo się cieszę, a i dopiero teraz ma moje maleństwo sięna poważnie rozbrykać bo nóżki ma w górze, już od rana je czuje więcej niż przez oststni miesiąć. hihihihi

reklama
Roni właśnie nadgoniłam z lekturą, toś Ty Listopaduweczka!! Ale nie odchodź od nas. A ztym plamieniem przy zagnieżdżeniu to musze przyjaciółce powiedzieć bo ona ma tez problem z oceniem wieku maluszka.

Na płeć lekarz nie spoglądał bo to takie expresowe USG aby się upewnić czy na pewno maluch jest główką w dole. Ale 8 mam następne to już postaram się sama doptrzeć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry