reklama

mamusie grudniowe:)

moi rodzice idealni nie sa i nikt nie jest ale to od nich nauczylam sie co w zyciu jest wazne i dziekuje im za to, wiem ze cokolwiek by sie nie dzialo moge na nich polegac

o to to to jesst dokladnie to co mialam na mysli piszac mojego przydlugawego posta, wielu rodzicow ma jakas swoja jazde i choc kiedys tez byli mlodzi i popelniali bledy nie maja zrozumienia dla swoich dzieci... czy mozemy mowic o bezwzglednym egoizmie u 14 latka popelniajacego samobojstwo??? nie sadze moze bylaam inna ale jak sobie pomysle o moich przemysleniach w wieku 14 lat to smiech mnie ogarnia, co bylo dla mnie wazne wtedy itp, co wydawalo mi sie tragedia, jak sobie teraz o tym pomysle to ogarnia mnie smiech, bo to bzdury byly, ale czy to znaczy ze mamy traktowac ze smiechem problemy 14 latkow, ale tak to juz w zyciu jest im czlowiek starszy tym wiecej problemow, takich prawdziwych a nie dzieciecych, ale czy problem dzieciaka na poziomie jego zycia jest gorszy od problemu 30 latka na jego poziomie zycia

reklama
miłka coś tam masz z krzepliwościa krwi, a leki jakieś bierzesz na rozrzedzenie krwi, czy co?

możesz sobie zakupić jakiś żel czy maść żeby szybciej te siniaki schodziły, ale nie ma nic takiego żeby się nie robiły, to już lekarz i jakieś badania i ewentualnie leki

a tak to coś z arniką, arcalen czy maść albo żel arnikowy

muszę lecieć

Milka a jakiego, bom zapomniawszy ;-).

Antybiotyk u mnie chyba zaczyna dzialac i mam taka slabosc, poty i w ogole. Dzis jak po spacerze padlam spac, to 2 godziny mialam odlot. A moje dziewczyny oczywiscie nic, w chalupie zrobily istny armagedon. Ale za to Maniana juz spi.

Nie wierze w egoizm u 14 latka, ja mysle,ze to paniczny strach przed zyciem, przed nieznanym, mlodzi ludzie nie zdaja sobie sprawy, ze zawsze jest jakies wyjscie z sytuacji. Rzeczy tak naprawde blahe, urastaja do mega rozmiarow, wydaje sie, ze nie ma wyjscia z sytuacji.Oni nie mysla, co bedzie jak ich nie bedzie. Nie zdaja sobie sprawy z konsekwencji swojego czynu. W ogole dla mnie mlodziez jest coraz slabsza psychicznie. I to sie juz dzieje od kilku lat.

Dobra skonczmy temat, bo to z jednej strony temat rzeka, z drugiej tak przybijajacy...

mam pytanie do doświadczonych allegrowiczek, lepiej wystawiać aukcje od 1zł czy mniej więcej od takiej ceny jaką chce osiągnąć, boję się trochę wystawiać od zł że za mało dostanę, of kors jest ta cena minimalna, ale wiem że ludzie wolą aukcje bez ceny minimalnej

ale mam problemy co?

Dzieki dziewczyny za dobre slowo.
Kate Ty tez wiesz:tak:
Agaton nie ma sie co tak unosic...kazdy ma swoje zdanie/punkt widzenia

Atol ja nie allgrowiczka ale ebajowiczka jestem i z doswiadczenia wiem ze niska cena przciaga wieksza liczbe chetnych. A jak okaze sie ze cena jest dla Ciebie za niska zawsze mozemy podbic mobilizujac innych do zrobienia tego samego. Nie wiem jak na allegro ale ja przewaznie w opisie wpisuje ze reklamuje sie gdzie indziej wiec zastrzegam sobei prawo do wczesniejszego zakonczenia licytacji.

ja sie nie unosze to jest moje zdanie i mam prawo o tym napisac wiec o tym pisze bo jak mi psycholog pisze ze to czysty egoizm to sorry ja w to nie wierze...to jest tak jak napisala nonek...

Ostatnia edycja:
atol, no ja wystawilam teraz wsio od 1zl + opcja kup teraz. niektore poszly za kup teraz, a teraz wiekszosc sie buja w okolicach zlotowki ;-)
ale licze tu wlasnie bardzo na was, jak sie beda aukcje konczyc, to mi podbijecie, co?

a jakby mi malz podbil (inne konto, to samo nazwisko i adres) to moga mnie oskarzyc czy cos?

reklama
ejo

dzięki

aenye chyba mogą, ja tez mam dwa konta, ale ta sama osoba i sama sobie nie mogę podbjać

powystawiałam część za 1zł a część za więcej, zobaczymy

zaczyna mi się choroba znów, gardło boli, zatoki, fakkkkk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry