reklama

mamusie grudniowe:)

aenye jesli z tego samego IP to tak... lepiej nie ryzykowac zawsze ja mogę komuś podbić... jakby co to pisać...

ja tez powystawiałam od złotówki, ale nie wszystkie...niektóre juz urosły :-)

a mi Maja juz dzisiaj 4razy mleko jadła po 120 ml... jak jej zrobie wiecej to nie je, może po prostu potrzebuje częściej :-)

zostało mi ciasto francuskie z tego placka z przepisu aenye to może zrobie małej rogalików z czekoladą albo siakimś dżemem moze się skusi choć na jednego... i zupke mi wczoraj w miarę ładnie zjadła a dzis jej zrobię rosołek bo lubi... Michaś tez wczoraj tak kwiczał, ze chce zupę że nie nadążałam go karmić bo jak tylko wlałam w niego łyżeczkę to już kwiczał, ze chce więcej,... tylko się zastanawiam czy dobrze robię dając mu nasze zupy... bo one z solą i vegetą... jak sądzicie? z jednej strony mówią, że się nei powinno, ale z drugiej to przeciez niedługo będzie już jadł to samo co my...

Wszytskim chorowitkom zdrówka zyczę

aha *Miłka* jak będzsiesz mieć kiedyś chwilę to krzycz, fajnie byłoby sie spotkać :tak:

reklama
Witam i ja z rana.
Zaraz przychodza ogladac nasza skorzana sofe ...mam nadzieje ze sprzedamy...i pozbedziemy sie kolejnego zalegajacego mebelka.

Cosmo ja do tej pory nie sole ... gotuje dla wszystkich razem a kazdy jak chce to sobie w talerzu doprawi(glownie M bo ja sie przyzwyczailam) i nie sadze zeby to bylo zdrowe dla Michasia. On poki co to chyba zaczyna przygode z jedzeniem czegos procz mleka wiec radzilabym delikatniejsze jedzonnko.

miłej niedzieli kobiety :-D

u mnie pogoda szpetna, a jak myslę o nadchodzącej zimie to mi się wszystkiego odechciewa, :baffled: cały czas ciemno i zimno ino pić ;-)

atol dzięki, jak mam generalnie tendencję do pękających naczyniek na nogach a teraz do tego doszły te siniaki, cłyszałam coś o witaminie K :confused: prawda to, że pomaga ?

dostalismy sie do finalowej 15 w wolnej chwili dajcie na glosa :) Dzidziusiowo.pl - Dzidziusiowo.pl

Maja super ze cos tam udaje sie sprzedac, zawsze to mniej gratow i kilka groszy dodatkowo

Nona nie wiem czy masz teraz kasiawe ale jakby co robie zamowienie z miracollo. jakby ktos chcial to moge podlaczyc

siedze dzis i zamulam, poszlismy spac okolo 4 w nocy i padam

Hehe wiecie co...sofa tez poszla hehe i to tylko za 50 mniej niz dalismy za nia nowa 2,5 roku temu.Niezle ,co?
Jeszcze dzis gosc ma przyjechac po nastepne aluski...a i x-landera sprzealam bo sie marnowal w garazu.

Nieistotna glos oddany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry