reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej hej..........widzę że Miłka przemknęła, buziam mocno, a co do tej pracy to chyba nie warto za młoda jesteś na taki kierat, a ten tysiak wiecej no to jest jakaś rekompensata, ale Milenka woli mamę choć troszkę w domu niż ten tysiak, no myślę że małż tyż:tak:.

Ilonka głoś oddany:tak:, ciuszki fajne ale u nas też kasowo niefajnie, pozatym już o świetach myślę.....

Chorowitki zdrowia....

u nas katastrofa gluciana :angry:, kiedy to sie skończy:-(

Poczytałam, Pozdrawiam lecę kąpać małą

dzieki! jak naraz :-D
juz styka ;-)

cosmo, hehe, nawet nie wiem, ile to normalnie kosztuje! ale dla ciebie 15 + przesylka :-)
aczkolwiek pufka nie jest fajna ;-) i odradzam ;-) nie da sie nawet usiedziec na niej chwile, Fiol spada i raczej traktuje ja jak wielka pilke, rzucajac po polkach :-p no ale na aukcji tego nie napisze ;-)

jak niefajna to nie chcę, za to fajnie wygląda :-p

kupiłam dziś przez allegro garnuszek więc nie musisz juz o niego pytac w hurtowni, ale dziękuję za dobre chęci... szukałam po tych wszystkich marketach i na kupując na allegro razem z przesyłką zapłacę ponad 10zł mniej :-)

Michas mój lada chwila będzie raczkował teraz tak fajnei pupcie unosi do góry i robie takie śmieszne ruchy jakby kogoś ruchał :-D:-D:-D i biedactwo kaszle coraz bardziej, Mai tak jakby lekko przechodziło ja w sumie tez już lepiej. No i ząbek chyba Misiowi wyjdzie bo juz czuć pod palcem dzisiaj mnie nawet lekko pocharatał :-D

cud sie stal
masio obudzil sie przed chwila i pozwolil odlozyc sie do lozeczka
a juz bylam ready, by go do siebie zabrac
szok normalnie :-p :-D

no to ide spac, dzieki raz jeszcze, babki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry