reklama

mamusie grudniowe:)

ej no anitka bez przesady z ta encyklopedia:dry:

to niczym moja kolezanka ktora studiowala medycyne, jak mieli taki przedmiot diagnostyka, to kazdy sobie u nich zdiagnozowal guza mozgu, bo u kazdego byly bole glowy:sorry2:

bez paniki, tylko spokoj:happy:

u mnie wszyscy padli, tylko ja na placu boju, ale tez chyba zaraz zmykam, bo sie czuje jakby mnie czolg przejechal

aaaa i gratulacje doktoratowe kasiu:-)

reklama
Kasiu - gratuluję doktoratu:-)
Anita - zdrówka dla wszystkich:tak::-)koniecznie daj znac jak po jutrzejszej wizycie u lekarza.
Dita - zdrówka również 3 maj się kobietko;-):-)
A u ns jeszcze wszyscy jesteśmy a nogach,mąż filmik ogląda Alan biega i rozwala zabawki a ja czytam ale zaraz spadam spać bo mnie muli także spokojnej nocy dziewczynki.

A ja to chyba jakas nieczula jestem. Troche sie zawsze martwie jak Marika ma goraczke ale nie latam z nia po lekarzach ... i to nawet jak ma katar czy troche kaszle. Moze dlatego ze nigdynic powaznego jej nie bylo oprocz wlasnie kataru i kaszlu lekkiego.

Anitka zdrowka dla Mikusia.

Ja sie napracowalam az mnie plecy bola. Doprowadzalam starego xlandera do porzadku bo go sprzedalam i musze dostarczyc do PL.

Nona tu masz link do naszych kontaktow Nie wiem tylko czy Roni nr aktualny ale mozesz sprobowac.

Maja trzymam mocno kciuki zeby pieniądze szybko trafiły na Wasze konto

Roni tule mocno

Kasia ogromne gratulację, zdolniacha z Ciebie :tak:

Dita dobrze, że poszłas do tego lekarza, teraz szybko porób badania i niech szybko diagnozuja, nie ma żartów

Anita zdrówka dla Mikołaja

atol zdrówka dla całej famili

a u nas Maja znalazła prezsent Mikołajkowy nie wiem czy od mamy czy brata, niewazne, ważne, że znalazła, rozpakowała i miała radochę. Dostała takie duże pudelko klockow i świetnie sobie z nimi radzi :-) biegała cały wieczór i mowiła że dostała od Świętego Mikolaja :-D
Z Michałkiem wg mnie coraz gorzej, chyba boli go gardło, bo co zakaszle to budzi się z przeraźliwym krzykiem, jutro nie ma naszego dr więc zaczekam i pójdę dopiero w środę kupiłam pulmex baby i go nasmarowałam, nie wiem może jutro dam eurespal. A ja mam limo, usnęłam w nogach Majusiowego łozka i kopła mnie niechcący przez sen :sorry:
Uciekam spac dobranoc

spoko, dont panic, ja jestem
nie pojechalam
pogrzeb w czwartek, wiec mam jeszcze troche czasu
w koncu jakis klecha sie ulitowal i znalazl miejsce na cmentarzu
a moj maz poprostu mnie zwalil z nog
stwierdzil ze pojedzie ze mna jak dostanie wolne :-D
czyli nie jest zle :happy2:

Dziewczyny co kupic 1,5 rocznej chrzesnicy pod choinke?
Cos nieduzego zebym mogla zabrac stad ze soba albo cos co moge przez neta kupic zeby wyslali do domu. Zapomnialam juz czym sie takie dzieciaki bawia. A moze cos z ubranek ...chociaz tego to i tak pelno po Pyzie dostaje.

Roni...milo z jego strony...przemyslal...madry chlop. Moj tez tak czasem ma. Najpierw pogada ile wlezie potem przemysli i zrobi jak chcialam.

grrr, ale jestem wkurzona na to że ise sypie. Jakbym kurde z 50 lat miała. A wszędzie tylk osłysze ,,taka młoda i już woreczek? taka młoda i już kamienie? taka młoda i takie ekg?" Ogólnie to mam w sumie niegroźne ale strasznie upierdliwe te przypadłości:dry::dry:

Kasia - zaległe serdeczne gratulacje!!!!
Maja - a może coś na biegunach przez neta?

Ostatnia edycja:
hejo!

atol
, hehe, w marketach mozna sie niezle oblowic :cool2: latem jak byla wyprzedaz gumy w auchan to zrobilismy tam spooooooore zakupy, potem dalej to na allegro pchalismy. drozej niz u importera, ale i tak ok 30zl mielismy dla siebie :cool2: takze spoko z marketami ;-)

milka
, idz i tak do lekarza! ale moja sis od urodzenia taka, ledwo ja dotknelam, a ta juz czerwony placek. a od uderzenia to juz w ogole, siniak jak z meliny. ale lepiej sprawdzic! szczegolnie, jak to tak nagle ci sie zrobilo!

Ditka
, no cos ty, kazda z nas czeka. przyjdzie kit i bedzie git! :-) rob badania i sie okaze :-) a moze sie jeszcze okaze, ze te twoje nerwy to od tarczycy, co? moja mama tak ma ;-) :-D

Roni
, no i super, ze Marek polazl po rozum do glowy. dobry z niego chlopak, ale jak kazdy, musi do tego dojsc ;-) no i dobrze, ze sie znalazl przyzwoity ksiadz.. jejus. zeby to taki problem byl :-(
ale pamietam, jak mnie dziwilo, u Dawida babci na wiosce cmentarz, a tam - poza ogrodzeniem takie ogrodzone 5x5m - i groby jednej rodziny zydowskiej :sorry2: ponoc ksiadz nie chcial ich grzebac, nie poswiecil ziemi..lata 80 pozne. ech.

cosmo
, moj tez znalazl swoj prezen jeden, takie miekkie piankowe puzzle ;-) ale trudno, reszte trzymam juz w hurtowni, nie przynosze do domu ;-)
a i z malym idz do lekarza jakiegokolwiek, niech go oslucha i zobaczy, moze go boli gardelko, po co ma sie meczyc..?

maja
, trzymam kciuki za kase na koncie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry