reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hej hej dziewczyny!
U mnie jakaś makabra - w nocy mały demon włączył ględzenie i nie dało się spać od 2 do 4:30 :dry: Jeszcze Pepe dostał kaszlu od kataru i kaszlał w nocy, co ja nie mogłam znów spać. I jak zombie rano. Piotrek w domu, bo nie chcę go żłobka dawać jak tak kaszle (nie żeby jakoś bardzo, ale trochę obciach), mimo że tylko katar ma (czyt. szaleje na maksa). A Maciek dziś jak nie on, jęczy, kwęczy, ciągle na rękach by chciał, Pepe oczywiście do wtóru... ja kombinuję jak się by tu rozdwoić, ale słabo mi idzie :-D W końcu obczaiłam nosidło, jednego w nosidło, drugiego w huśtawkę i oba zasnęły... uff.
Jakoś lubiłam jak Maciek był taki niekumaty, teraz awantury robi, jak zabawkę od maty zerwie... albo jak się gdzieś dostać nie może... :cool:

Cosmo, ściskam!
Aenye - współczuję. U mnie strasznie komp już muli, ale zakazałam D. w nim grzebać aż skończę poprawiać doktorat, bo się boję że skończy się jak u ciebie..

Bayer wprowadza nowe tabletki antykoncepcyjne i chciałam popytać jak to wygląda to od tej typowo farmakologicznej strony , bo to podobno jakaś rewolucja i takie tam :cool2:

reklama
o matko, kicia, o rany.... strasznie, strasznie ci wspolczuje..! i nie mysl za duzo, tylko badzcie blisko ze swoim m... to najlepsze lekarstwo, promys.. :-(
bedzie dobrze, kochana, zobaczysz!

ale mi sie smutno zrobilo..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry