reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kiciu - strasznie dużo myślę o tobie, pamiętaj że czas leczy rany. Trzymaj się ślicznoto!

atol
- jeju, jak ja wam zazdroszczę:tak: Jeszcze raz pozdrowienia dla Skrzycznego ,hehe, super:tak:
Agaton - wiem, jak to jest, dokładnie rok temu przeżywałam to co ty, nie martw się, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-)
kate, nona, cholera jasna, na nasz przyjazd prognoza pogody zapowiada u was 10 stopni na plusie, pojeździmy na tych nartach że ho-ho:dry: No trudno trza będzie pić nie szusować:cool2:
roni
- aaa właśnie doczytałam - gratulacje dla Blutka za raczkowanie i dla Janka za nocne spanie;-)

Moja młodsza młoda chora, nosz ku rwa mać, drugi syrop z czosnku już idzie, gluty do pasa trzeci dzień , lekka gorączka, mam nadzieję że przejdzie bez groźniejszego choróbska:dry: A i do tego oko jedno zaczerwienione - ki czort????

dita moje dzieci mialy to samo
to jest jakis wirus
oczy przemywaj sola fizjologiczna
dawaj esberitox 3 razy po 7 kropli, jak ma kaszel mucosolwan 1,5ml 2 razy dziennie
i nawilzanie nosa
takie scierwo

eli rosnie 4 zebow na raz
gorna czworka juz wyszla konkretnie druga gorna 4 i dwie 3 wylaza
dolna dwojka tez na wylocie
dzieki tej apokalipsie zebowej moje dziecko zamienilo sie w szatana ;-)

Zdrowka chorowitkom zycze. U nas odpukac...od dawna nawet kataru nie bylo. Terminator z Mariki. Nawet calowanie z chorymi na nia nie dziala. Oby tak dalej.

Lkendzik milutko minal. Kumpela z Irlandii przyleciala z chlopakiem. Jest w 26 tygodniu ciazy, znamy sie z bardziej imprezowych czasow wiec tym bardziej milo bylo popatrzec jaka mamusiaz niej rosnie. Praktyke miala na Marice bo mieszkala z nami zanim wyjechala.
Rano na lotnisko ich odwiozlam a sami doaquaoarku pojechalismy popluskac sie troszke.
Woda tak nachlorowana ze nie moglam przestac kaszlec...az mnie zatykalo a teraz pluca mnie bola przy kaszlu...

Atol milego wypoczynku
Gratki dla JAsia i Blaneczki...

hej kobitki
wczoraj wrocilismy z tygodniowego wypadu do PL, D. wszystko zaplanowal, tak ze byla super niespodzianka
odwiedzilam rodzinke, spedzilam troche czasu z rodzicami i dziadkami, Brunio mial super- wszyscy go uwielbiaja. no i my mielismy okazje spedzic czas tylko we dwoje, bylismy na party, w kinie[madagaskar- zasnelam po 15 minutach:sorry2:] i u znajomych- super.
no i D. codziennie chodzil do dentysty, ponad 3 tys w plecy, ale zeby zrobione.
a teraz juz w domu, za 2 tyg chrzcimy Brunia, musze sie na to przygotowac [w sensie chalupe na najazd i psychicznie]
no i tyle
tesknilam za wami:-p

Hej, śpiochy;-)

kasu - super, bardzo się ciesze twoim szczęsciem:tak:. aa- i widze że madagaskar na ciebie zadziałał tak samo jak na mnie:-D

sugar - no mam nadzieję że tak jak piszesz to wirus, dałam to co napisałaś, ale dziś młoda wstala z okiem tak czerwonym że aż mi jej szkoda, zapisałam ja do lekarza na dziś, niech zobaczy. Współczuje zeboli, buziak w dziąslo od ciotki;-)

Maja - fajnie że weekendzik udany;-)

A my z paroma znajomymi wczoraj mieliśmy ognisko, z kiełbaskami, hehe, pogieło nas totalnie, ale było super;-)
A od jutra długotrwalą odwilż zapowiadają, jedziemy dziś po południu na narty bo potem może być du pa...

hejka
dziewczyny, robie tatoo
doradzicie z miejscem i wzorem?
dodam, ze Marek ma miec taki sam jak ja, wiec to musi byc "malo typowo kobiecy" cos neutralnego

poki co propozycja numer 1
754639.jpg

2 ale to akurat 4 mua tylko
main.php

3
main.php

4
main.php

ew cos innego, ale nie wiem co
miejsca do wyboru lydka, ramie/lopatka, kostka

Atol, ale macie fajowo

Kasu, no prosze jak sie chlopak popisal

Aenye, mam "batalie" z Markiem, nie mam z kim dzieci narazie zostawic, ale cos wymysle

Dita, zjezdzaj mi tu na browara bo wykituje w koncu

ps. co opetalo moje dziecko mlodsze??????????????????? udusze!

reklama
roni
1 badziew, i wzor i wykonanie
2 moglobybyc fajne, tylko wieksze, z czasem barwnik sie przemieszcza, tatuaz traci 'ostrosc' warto miec to w glowie zeby za pare lat nue bylo lipy
3 fajne
4nie trawie tribali, z niczym tego nie polaczysz, plus to co w pkt2, a wykonanie koszmar, widac ze byly strupy zdrapane w trakcie gojenia:eek:

a takie? w sensie kobiece na stope
albo takie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry