reklama

mamusie grudniowe:)

nie znosze tribali, elfow, motylkow, delfinkow etc

najbardziej lubie styl 60's, gwiazdki, roze, jaskolki etc
buddyjska stylistyka albo azurowe, secesyjne wzory
cos mnie musi zachwycic
lubie tez litery
lubie orginalne wzory, zaprojektowane dla konkretnej osoby ktore cos znacza
delikatnie ale tez drapieznie

moj znajomy ktory robil mi tatoo wyjechal z pl, teraz szukam kogos, szkoda kasu ze Was nie ma w Pl bo na pewno bym sie zglosila, pomyslow i projektow mam kilka a z wykonaniem gorzej

roni moze cos co jest kawalek u ciebie a kawalek u marka

20366240273f37bb53ecnx3.jpg

tutaj ladne drzewa kwiatow wisni http://pictures-of-tattoo.blogspot.com/2008/03/cherry-blossom-tattoo.html
a moze nie takie same ale znaczace, dopelniajace swojej tresci?

tattoo-5.jpg

shooting-star-tattoos.jpg

o elka wlasnie wrzucila moj telefon do miski z woda
bosko

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz mnie szlag trafi....kuzwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary znow mial wypadek. Wjechal gosciowi w dupe. Zasnal za kolkiem w korku. Niby nic sie nie stalo ale.... na szczescie na jedynce jechal i ac mamy. zestresowal sie calyteraz spi bo go glowa rozbolala. Ciegle cos.

A mi się bardzo podoba elf ze skrzydłami :tak: i wszelakie secesyjne wzorki też mi się podobają :tak:

Sugar zatopione telefony wysychają o dziwo :cool2: Fakt zostają jakies ślady na wyświetlaczu , ale głośniki są nie naruszone . No chyba , że są to nowiusie iPhony i szlag je trafia raz na zawsze :eek: Gorzej z modemami - te nie chcą schnąć i już nie działają tak jak trzeba . My wiele mamy do powiedzenia w tym temacie :dry:

Maja kurcze - no znowu pech ! czy zawsze "coś" musi się przytrafiać ? Buźki !

Dita - niezłe te terminy :eek: ja pokusiłam się o telefon do refundowanego okulisty , co by się zapisać na wizytę , ale niestety , żeby całkowicie nie oślepnąć wybieram się prywatnie , bo inaczej tez bym do kwietnia musiała czekać . Podobnie jest dostać się do chirurga . " A to Polska właśnie ... " :cool2:
Aaa i zdrowia dla Młodzieży Dituś :tak:

Kasu super niespodzianka i fajnie , ze wyjazd się udał :happy2:

Pati - może maść witaminową gojącą na te zajady :confused: ale ona niezbyt ładnie pachnie i tym bardziej smakuje , więc może nie przypasować maluszkowi .

Hejo

Maja no porazka, chyba musisz wziac tego swego chlopa na nauke jazdy a tak serio to wspolczuje kolejnego problemu do kupki :)

Dita wspoczuje chorob no i roztopow hehe

Aeneye zajady od braku wit z grupy b, mi lekarka polecila dawac do zucia skorki od chleba bo drozdze na to pomagaja, ja stosowala tez malemu masc z antybiotykiem

roni ja tez akutalnie wybieram wzor na tato
ciezka sprawa, na poczatek chce cos neutralnego raczej kobiecego
co do podanych przez ciebie wzorow to nr 1 jest ok, nie jest zle wykonany raczej zle zaprojektowany, niektore elementy sa zbyt grube, w przypadku nr 2 mysle ze wielkosc jest wystrczajaca bo to w koncu nie wzor 5x5 wiec nic sie nie zatrze, ale jak dla mnie jest kiepski bo postac jest zbyt zakamuflowana
nr 3 jest super ale z takim cudem musisz isc do kogos kto naprawde wie co robi
a nr 4 blee i jak mowila Kasu, zle wygojony i zaniedbany a widac ze nie jest to stara dziara, jakis dziwny ten feniks

Roni masz jak dobre stronki z wzorami?
Kasu a ty zajmujesz sie troche projektowaniem wzorow? czy umialabys mi moze cos troche zmodyfikowac?
Poza tym wyglada na to ze chyba musimy zrobic zlot pt "Kasu i jej maszynka witaja nas" :)

nieistotna projektuje, a raczej ucze sie projektowac, bo to co gra na papierze inaczej wyglada na skorze
czasem jest tak ze D. mi kaze cos przygotowac- tzn jest motyw, robie z tego pare wersjii tatoo,cos sie doda, odejmnie, zmnieni itp, klijent wybiera, ja robie tzw stencil i D. moze dzialac
a prawdziwe projektowanie to duuzo czasu i pracy
wyslij mi co chcesz, to bedzie mozna gadac

a tak wogole to ostatnio robilam cover imienia na plecach, wolgole mi sie wzor nie podobal ale laska taki chciala i byla zadowolona
wszystko kwestia gustu

chyba bede musiala sie pojawic na spotkaniu grudniowek z maszynka:tak:

sugar ja mam kwaity wisni :tak:
pierwszy motyw ladnie zrobiony, drugi fajny ale nie moj styl
ja kocham old school i jak sobie zrobie laser treatment na lewej rece to sobie strzele caly rekaw w old schoolu

maja dzieki za linka, wspolczuje pecha:-(

anita wspolczuje doswiadczen sprzetowych:eek:

wlasnie sie dowiedzialam ze jutro tesciowie zabiora mnie do berlina do tropical island
juz mialam sie powiesic a tak to chociaz cos milego sie zdarzy
jezu ale fajnie!

reklama
Nieistotna :-D Nie wieszaj się jeszcze ;-)

Maja, norma jak dużo się jeździ. Mojemu tez się zdarza. Na szczęście wszystkie samochody się uszkadzają, a pancerna skoda z plastikowym zderzakiem nigdy nic.

Co do tatoo to mi się podoba jaszczurka czy też ten inny gad nr 3 od Roni i Sugarowe "follow me". Ja sobie np. bym nie zrobiła tatuażu bo mi się generalnie nie podobają wzorki na skórze... ani kolczyki np. Dziwne dla mnie sobie dziurawić skórę, a większość populacji jednak lubi ;-)

My wciąż makabra chorobowa. Na szczęście moje zatoki prawie wyleczone po sterydzie, mogę normalnie szczenę otwierać, chociaż to dobre. Pepe w weekend apogeum kaszlowe, już mu schodzi, ale dziś jeszcze w domu. Maciek chyba zęby - lekki stan podgorączkowy i wielki nocny wrzaskun. Po paracetamolu śpi. Je tylko po żelu na zęby. Zębów oczywiście żadnych nie ma. Pewnie za trzy miechy wyrosną a ja osiwieję do tego czasu z niespania. ;-)
Dziś Maciek ma 4 miesiące. pepe w jego wieku ledwo chwytał, a ten już operuje dwoma rączkami, przekręca się swobodnie na boki, czasem na brzuch albo na plecy też mu się uda, przemieszcza się przez popełzywanie jakoś masakrycznie... ogólnie mieszka ostatnio na podłodze bo na wyrku się go boję zostawiać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry