Roni, mi akurat sie ten pierwszy podoba ;-) hehe
tradycyjnie nie znam sie na wykonaniu, ale stylistycznie bardziej mi podchodzi niz te zamglone kwiatki
w ogole takie rozmazane wzorki mi sie nie podobaja
takie mocno kobiece by mi nie podejszly
ten elf na lopatce niezly, ale w sumie tez nie bardzo ;-)
i juz wiecie, czemu nigdy nie zrobie dobie tatu ;-)
atol, super wam z tym szczyrkiem
hehe, moje mlodsze wlansie oparlo sie o moje kolano i sra

z dzwiekiem - stekania i nie tylko

fuj
my mielismy super weekend, w ogole moj chlop ostatnio jest anielski, ajlowym
w pt na imprezce z mnostwem znajomych, swientie bylo
w sob w kinie na wyczekiwanym 'dniu, w ktorym..' - myslalam, ze to bedzie mocno katastroficzny, pelen efektow film, to sie zawiodlam

w ogole to myslalam, ze bedzie o czym innym
no ale fajnie bylo i tak, uwielbiam takie filmy, wojna swiatow - bomba, pojutrze, dzien niepodleglosci, dzien zaglady, jadro ziemi itp - i najlepszy - ARMAGEDDON ;-)
wszystkie juz kilka razy najmniej ogladalam, a ostatni - chyba z 20 ;-)
no ale naprawde milutko! tylko mnie moj najmlodszy wk..wia, juz nie moge z tym jego spaniem.. wybudza sie w 10sek, gada w nocy, chodzi, nie chce zasnac, i tak ze 3-5 razy na noc
plus nieraz budzi sie co 15 min na mleko (2 lyki)/herbate/smoka/tula
zasypia tez tylko ze mna, nieraz ponad godzine
i budzi sie ZAWSZE o 7.30 (albo wczesniej, np dzis juz 6.40 - i to bez wzgledu na to, o ktorej go wieczorem poloze) i zaraz sra - czyt nie da rady go olac
ogolnie mam ochote go udusic, zapeklowac w beczce, wyslac w kosmos, sprzedac na allegro, udusic, poucinac czlonki, walnac, udusic, oddac cyganom itp ;-)
i udusic
musze mu tez ten nocny trening zrobic, jak Fiolowi, tylko nie mam jak, bo obudzi mi starszaka :-( musze najpierw poczekac, az sie rodzice w nowym m urzadza i sprzedam im Fiola na kilka dni
i urzadze mlokosowi gehenne

milego dnia, babki!
kasu, wklej jakies wasze nowe fotki :-) fajnie z tym wyjazdem!!!