reklama

mamusie grudniowe:)

Kasu, ja juz glupieje, tyle tego jest :eek:, a tam ze byly strupy to widze bo sama mam na karku taki zastrupialy ;-) (ktory bede chciala zamazac) a poki co chce dosc sporu wzor ale nie np na pol lydki czy pol placeo i nie mam pojecia co

reklama
moga, ale nie ukrywam ze wolalabym cos znalesc, bo mam czas porownac, i nie chce pochopnie podjac decyzji, a znajac mnie to nie umialabym sie zdecydowac juz w ogole
ale jak niczego nie znajde to bede probowac

Roni, mi akurat sie ten pierwszy podoba ;-) hehe
tradycyjnie nie znam sie na wykonaniu, ale stylistycznie bardziej mi podchodzi niz te zamglone kwiatki
w ogole takie rozmazane wzorki mi sie nie podobaja
takie mocno kobiece by mi nie podejszly
ten elf na lopatce niezly, ale w sumie tez nie bardzo ;-)

i juz wiecie, czemu nigdy nie zrobie dobie tatu ;-)

atol
, super wam z tym szczyrkiem

hehe, moje mlodsze wlansie oparlo sie o moje kolano i sra :cool2: z dzwiekiem - stekania i nie tylko :eek: fuj

my mielismy super weekend, w ogole moj chlop ostatnio jest anielski, ajlowym
w pt na imprezce z mnostwem znajomych, swientie bylo
w sob w kinie na wyczekiwanym 'dniu, w ktorym..' - myslalam, ze to bedzie mocno katastroficzny, pelen efektow film, to sie zawiodlam :sorry: w ogole to myslalam, ze bedzie o czym innym
no ale fajnie bylo i tak, uwielbiam takie filmy, wojna swiatow - bomba, pojutrze, dzien niepodleglosci, dzien zaglady, jadro ziemi itp - i najlepszy - ARMAGEDDON ;-)
wszystkie juz kilka razy najmniej ogladalam, a ostatni - chyba z 20 ;-)

no ale naprawde milutko! tylko mnie moj najmlodszy wk..wia, juz nie moge z tym jego spaniem.. wybudza sie w 10sek, gada w nocy, chodzi, nie chce zasnac, i tak ze 3-5 razy na noc
plus nieraz budzi sie co 15 min na mleko (2 lyki)/herbate/smoka/tula
zasypia tez tylko ze mna, nieraz ponad godzine
i budzi sie ZAWSZE o 7.30 (albo wczesniej, np dzis juz 6.40 - i to bez wzgledu na to, o ktorej go wieczorem poloze) i zaraz sra - czyt nie da rady go olac
ogolnie mam ochote go udusic, zapeklowac w beczce, wyslac w kosmos, sprzedac na allegro, udusic, poucinac czlonki, walnac, udusic, oddac cyganom itp ;-)
i udusic
musze mu tez ten nocny trening zrobic, jak Fiolowi, tylko nie mam jak, bo obudzi mi starszaka :-( musze najpierw poczekac, az sie rodzice w nowym m urzadza i sprzedam im Fiola na kilka dni
i urzadze mlokosowi gehenne :shocked2::-p

milego dnia, babki!

kasu
, wklej jakies wasze nowe fotki :-) fajnie z tym wyjazdem!!!

aha, jeszcze cus

Dita, to wirus okropny, moje mialy oba, ja tez od nich zlapalam
niestety, jednemu przeszlo w zap oskrzeli, drugiemu w zap gardla i zatok
moj tata i D tez sie pochorowali z tego, ale bez oka zawalonego.
tez jechalismy najpierw na sinuprecie, mucosolvanie, ale to nic nie dalo, w koncu jeden i drugi mial okropna goraczke
ja sie wykaraskalam, ale ponad tydzien jechalam na gripexie i innych scierwach, do oka atecortin u calej trojki - ale wystarczylo 3 razy kazdemu zakropic.
u nas wracalo w kolko, zaczelo sie tydzien przed swietami, do dzisiaj chlopaki biora antybiotyk :dry: takze masakra
jak bylam w przychodni pol kolejki w dzieciach z bordowym okiem i kaszlacych jak gruzlicy :sorry2:
jak masz cos do oka z antybiotykiem (dicortineff, tobrex, atecortin) - to zapodaj, mnie bolalo i szczypalo okrutnie. Fiol tez ciagle chodzil i miauczal, ze go boli.
takze ja bym mocno uwazala na mala :-( i na was wsich
ale moze to u nas taki mutant jakis

Roni
, spoko, tylko w sumie troche mi zalezy ;-) moze kicia by gdzies na ug podrzucil w drodze do / z pracy?
ja poki co nie mam jak do ciebie jechac, chyba ze sie w sr spikniemy w ikei np
bo bede w sr ikei, na ug jutro, w czw i pt, ale raczej do ciebie nie podjade, bo D potrzebuje teraz auto
zobaczymy :-) pisz, jakie masz propo, moze mi sie w sumie cos w pt uda wykombinowac jakby co
ale Mirel sie szykuje juz do rodzenia ;-)

wlasnie, jej malz wyjechal od dzis do czw, ja jej wyprorokowalam juz dawno, ze urodzi 21 :-D a mam z nia rodzic, jakby go nie bylo :-) ale bym chciala, powiem wam!!! :-) ofcoz to takie egoistyczne, najbardziej bym chciala, zeby rodzili razem, wiadomo ;-)

laski, co na zajady Masiowi? bo bidul ma po tym anty chyba, fak
w dwoch kacikach ust
bidul :-(

aenye - no idzie idzie młoda do lekarza, na 12.30 z A, zobaczymy., mam jednak nadzieję że ten wirus łagodny, cholerka.... Gorączka lekka ok 37,5, kaszlu niet, tylko gluty i to ok...
Zajady robią się z braku wit b więc nie pamiętam, czy i jak można dawkowac takiemu bąblowi, ale bardzo pomaga też maść witaminowa do kupienia za grosze w aptece. W ogóle ta maść pomaga na np popękane usta czy czerwony nos od kataru, rewelka.

Mi się elf podoba na łopatce. A na nodze na stopie fajne miejsce ale inny wzó jakiś bym wybrała... Ja w sumie jak aenye - chiba jednak nie będę miec tatoo;-)

AA - słuchajcie, zapisałam sie dziś na badania - ekg Holtera, to na 4 lutego, spoko, ale echo serca - uwaga - na 21 kwietnia:cool2: Weź i tu bądź zdrowy czlowieku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry