reklama

mamusie grudniowe:)

Cosmo dobrze ze z dzieciaczkami lepiej, mam nadzieje ze w domu dobrze sie Wam uklada:happy:
Kasiu podziwiam za poczko robienie, ja nie umiem:-( ale takiego zrobilas mi smaka ze chyba bede probowac:-p
co do wrzaskow, ja w takich sytuacjach biore na rece zeby pokazal/wziol co chce. zwykle wtedy sam nie wie co chce:sorry2:
ale na szczescie najczesciej sam sie okresla z potrzebami:happy:
i gratki doktoratowe:tak::-)
aenye jak tam bibka??
kamila ja bym wlasnie skorzystala z okazji i mloda starala sie przetrzymac, bo jak wie ze ja nosisz jak poplacze to bedzie beczec:sorry2: bede 3 mac kciuki

lucky gdzie jestes??

jeny jaka ja jestem wykonczona:baffled: wszystko mnie boli
wczoraj mialam dosyc duza robote w japonskim klimacie plus poprawka i do tej pory wsio czuje:dry: chyba musze na basen zaczac chodzic znow bo mi kregoslup nie wyrabia:dry:
nic, spadam chalupe ogarnac
milego dnia wsiem zycze

reklama
kasu - heh, no ja też chce tak z młoda zrobić, wziąć na ręce żeby pokazała co chce, ale ona się wtedy wyrywa i jeszcze głośniej krzyczy, bo ona chce miec to coś natychmiast, a nie bawić się w pokazywanie;-)
Chiba bunt dwulatka.
Teraz tylko do osiemnastki;-)

cosmo - odnośnie zrzucania kg, jeśli tak bardzo ci na tym zależy a próbowalaś już diet i ćwiczeń - udaj sie do lekarza. przede wszystkim musisz zbadać hormony, ewentualnie wizyta u dietetyka. Wiem,ze nie łatwo w twoim przypadku ot tak wyjść choćby do lekarza, ale jeśli ci bardzo zależy, to może ci się uda wyrwac na 2 godzinki;-):tak:

roni - a propos - jak twoje odchudzanie?

kamila - o rajusiu, współczuję... Dla mnie ine ma nic gorszego od tego jak dziecko nie daje spac w nocy... Trzymaj się, im starsze tym będzie łatwiej.
lucky - jak wyżej;-)

Miłka - a ty jeszcze jesteś? Bo nie wiem, czy mam pisac to streszczenie czy nie;-)

kasia- ja tez podziwiam za pączkorobienie, ja z tłustoczwartkowych przysmaków jedynie faworki smażę;-)

Ostatnia edycja:
kamila, oraju.. dla mnie to najgorszy horror, nocne niespanie.. w ogole jak jestem niewyspana to bez kija nie podchodz, a jak dzieci budza sie kilkanascie razy w nocy - raz jedno, raz drugie- to mam ochote byc jak Carrie :-D
przetrzymaj placzki, utulaj w lozeczku, moze sie uda? trzymam MOCNO kciuki!

witam sie

no laski tak zescie dobrze trzymaly te kciuki za bilety ze mam 5 za duzo, chce ktoras:-D

ale jaja, moja kolezanka ze znajoma siedzialy od 24 i probowaly kupic blety w lepsze(blizsze) sektory i normlanie do 2 nie dalo rady, potem od 5 do 8 tez nic, wreszcie do mnie zadzwonila i w przyplywie desperacji ja tez zaczelam proby, juz wszystko jedno gdzie, no i oczywiscie ja kupilam i ona tez:-D

kamila u mnie noc tez masakryczna, Helena budzila sie co 30min i mnie wolala, az wreszcie poszlam do niej spac, bo myslalm ze oszaleje:baffled:

marze o poworcie do domu i polozeniu sie spac

kasia gratuluje ty nasz naukowcu:happy:

Dita im strasze tym gorzej :-D:-D gdzie te poczatki jak wstawała tylko o 2 i 6 na jedzonko :-(
Atol po ile masz bilety? i wspołczuje nocki
Ja tez biore na rece prosze zeby pokazał jak wyje ale zazwyczaj wyje dalej bo nie wie co chce :confused:
Dzieki dziewczyny za miłe słówka mam nadzieje ze dwie noce wystarcza zeby ja nauczyc ze mamusi raczki juz odpadają:baffled:

reklama
no to dziewczyny milej imprezki, zazdraszczam:-p

kamila mam te po 400zl siedzace

a do eventimu nie moge sie dodzwonic bo od razu sie poczta wlacza, chyba poczekam do poniedzialku, bo dzis to mega sajgon:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry