reklama

mamusie grudniowe:)

Masiek jest bardzo grzeczny, w ogole to stwierdzilam, ze to dobrze, ze Fiolek pojechal - wreszcie maly ma nas tylko dla siebie :-) a tak zawsze Fiol na pierwszym planie, bo sie domaga uwagi wiecej i jakos trudniej go olac, kiedy caly czas cos ci komunikuje werbalnie ;-)
odkrylam dzieki temu jaki jest madry! bawimy sie wlasnie w akuku (chowa sie za Dawida noga ;-) ), gada strasznie duzo - morze wiecej niz Filip w jego wieku, bam, opa, papa, nie, da, dzidzia - i wsio ze zrozumieniem! i np wklada nam kapcie na nogi :eek: nie, no w ogole masa odkryc :-D

i grzeczny niesamowicie, odpukac, ostatnie dwa dni budzi sie ok 7 ;-) edit: z jedna pobudka w nocy!

jak Hanka pokechala z T na narty w zeszlym roku, to dopiero wtedy moglam sie skupic na helenie i odkrylam mnostwo rzeczy na ktore nie zwracalam uwagi, a moze ona ich nie pokazywala, " przytloczona" przez Hanke:confused:

jeszcze raz wszystkiego dobrego zycze:-)

reklama
Halo halo
Wpadam zeby zyczys Wam wszystkim wesolych spokojnych swiat spedzonych w gronie najblizszych, smacznego jajka i mokrego dyngusa.

Ditus jakbys dala rade jakies streszczonko wyprodukowac bylabym wdzieczna.

U nas ok. Troche czasu malo i nianki brak dla Mariki co spedza mi sen z powiek ale jakos dajemy rade poki co.

Pozdrawiam wsie serdecznie

Witam jako pierwsza po świętach:)
Maju - kochanie, nawet nie wiem co Ci pisać bo za bardzo to nic sie nie działo, cisza, nuda, spokój;) No może poza tym, że Filip aenye wybył w czasie świat do Egiptu z dziadkami, reszta po staremu -serio!!!
(Łącznie z tym, że nadal z całą powagą wybieramy się do was:tak::tak::tak:)

Ja zaś jestem przejedzona, przepita, przemęczona (pobytem z własnymi dziećmi;-)) i tęsknię na Kretę ot co;-):-D

hejo jako druga :-)

my na weselu wczoraj pobalowalismy, D nawet o grubo za bardzo, ale bylo i tak rewelacyjnie! tancowalam cala noc, mimo, ze juz w czasie pierwszych densow kumpela stanela mi z calym impetem 15-centymetrowa szpila na stopie ;-) alkohol wsio znieczulil, ale jak przybylam do domu, to stopa mocno spuchnieta, czarny krwiak i ledwo moglam ruszac palcami :szok: ale po kilku regeneracyjnych godzinach snu opuchlizna zeszla i zostal tylko krwiak, uff :-) juz myslalam, ze moze mam kosc peknieta czy cos.

Filipek ponoc uczy sie plywac i sam sie kladzie na wodzie :-) a to nowosc, bo zwykle sie boi.
dobra, reszte jutro napisze, bo ogladamy film ;-)
buziaki!!

dziń dybry

podła pora, a ja już od godziny w pracy:confused2:
Słonko swieci na szczęście, bo całą niedzielę i poniedziałek było szaro i zimno:confused2:
Byle do długiego weekendu;-)

i ja się witam po świętach :tak:

więcej tego zachodu , szykowania ,gotowania , niż to wszystko warte - takie to moje poświąteczne przemyślenia :sorry:
w piątek wieczorem rozłożyliśmy się z Mikołajem na dobre - katary zielone , kaszliska okrutne i temperatury . Uroczo !
Dziś przynajmniej ze mną o tyle dobrze , że już do pracy się udałam ( a jakże mogło być inaczej ) - Miko bez. temp. katarzy jeszcze .

Pogoda świąteczne też wiele do życzenia pozostawiła :eek: no cóż ... zdziwiłabym się , gdyby było pięknie i ciepło jak to prognozy obiecywały .

Nerwa mam jakiegoś od rana :baffled:

Maju dobrze Cie widzieć ! :happy:

Dita , ale się uśmiałam z wyczynów Natki :-D
A na długi weekend to ja czekam jak kufa mać :baffled: mam 3.maja komunię chrześnicy i zagadkę wszech czasów , co dać dziecku , które ma absolutnie wszystko !

Pati super , ze wesele udane no i gratuluję Masiowych osiągnięć ;-)

i ja sie witam.
Wiecie, jako dziecko kochalam wszystkie swieta, a teraz im jestem starsza tym bardziej sie mecze nimi. A kiedys tak sie dziwilam swojej matce.
U nas na szczescie minely naprawde spokojnie i obzarciowo.

Manka ma od kilku dni jazdy, napady histerii mnie oslabiaja.

Ale ja i tak juz zyje wyjazdem na weekend, sama, bez dzieci.....:-):-):-)

reklama
Sem i ja.
Dopiero sie z lozka zwleklam.

A u nas wczoraj pieknie bylo...sloneczko swiecilo. W parku bylismy z Pyzakiem a pozniej na piku u znajomych.

Teraz dojadam resztki salatki;)

Ja swieta lubie ale jak w PL jestem.

Dita a jakas data odwiedzin juz jest?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry