reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej ja jestem, czytam
spowodu klopotow nie mam sily pisac
masakra jednym slowem
seredecznie Was pozdrawiamy

a rzs to chyba reumatoidalne zapalenie stawów
Kamila, trzymam kciuki

aaa - no bo ja zrozumiałam ,,idę do gin" hehe, to i mi sie z rzęsistkiem skojarzyło :cool2:;-) Kamila - rozwiej wątpliwości i przestań się łamac:tak:

roni - a co tam???????

w sumie to kicha
Marek wyjezdza, ja zostaje z bajzlem calym i dwojka dzieci bez wizji nawet zlamanego przedszkola
Jasiek dalej nie gada, ale ponoc wsio z nim ok ;-)
Blanka prawie chodzi
bank nam przyslal 3200 zl do zaplaty ubezpieczenia od niskiego wkladu
takiej kasy nie mamy, a do 29 czas
jak nie bedziemy miec kasy, wymowia nam umowe kredytowa

Roni, współczuję :-(
Kamila - dużo chorób ma takie objawy jak RZS, a skąd ten pomysł że to to? Nie dołuj się na zapas, bo może się okazać że wcale to nie to jest.
Ja się dziś jakoś zebrać do kupy nie mogę...

w Poznaniu dzisiaj mega wiatr, jakas niespokojna pogoda i tez jak Kasia nie moge sie zebrac, wrocilysmy ze sklepu i nic mi sie nie chce robic...

Roni :(
Kamila Kasia ma racje i nie czytaj w necie bez sensu tylko sie nakrecasz

Roni, tylko spokojnie. My wiecznie na jakis niedoplatach w banku ( kredyt na dom). Jaki bank macie? Dziwie sie, ze macie jakies ubezpieczenie od niskiego wkladu wlasnego. My mamy na 100% i nie mamy takiego w ogole. No, ale niewazne. Dobrze byloby abyscie sie wybrali do banku, powiedzieli, ze w chwili obecnej nie macie takiej kasy. Ze macie dobra wole zaplacic, ale niestety teraz brak mozliwosci. Zapytajcie, czy mozna to zaplacic chocby w dwoch-trzech ratach. Dowiedzcie sie jakie macie mozliwosci. I spokojnie, bankowi tez zalezy na tym, abyscie utrzymali kredyt. Tak szybko banki nie dzialaja, zeby wycofywac kredyty. Bo dla nich to tez klopot. I naprawde powinni pojsc wam jakos na reke. Ja wiem doskonale jak sie czujesz.

Ja jesli o Kamile wlasnie pomyslalam o reumatoidalnym zapaleniu stawow i o...jakims innym badziewiu, ale to takie moje glupie skojarzenie.

U nas pizgawica jakich malo. Juz wczoraj wialo jak cholera. Ja od dluzszego czasu jestem poddenerwowana. Dzis czekam na wyniki czesci badan mojego taty. Strasznie sie o niego martwie.

hej!!

i
kicia - a my jesteśmy ciekawe co u was właśnie? Jak starania? Rozpoczęte? Jak budowa?, Jak Olafek?

Ditus buziak!;-)
u nas ok!staranka rozpoczete w tym miesiacu. budowa troche rozciagnela sie w czasie ze zwgledu na brak czasu. teraz bedziemy robic wylewki-podlogi no i jak to przezschnie zacznie sie juz typowa wykonczeniowka.
Oli bardzo dobrze, rosnie, rozrabia -wszedzie go pelno. bardzo zywe dziecko.

kicia gratuluje kupki kibelkowej, u nas siusiu no problem, kupka tragedia:baffled:

dziekuje a ja gratuluje siusiu kibelkowego :-D

Kate bardzomi przykro :((

Roni kurcze no to macie teraz na glowie... trzymam kciuki za pozytywne zalatwienie spraw.

Patrycja super ze maly zadowolony.a klatwagoominela?

Kamila co sie dzieje?

Pozdrawiam wszsytkie grudnioweczki :tak::-):-D

reklama
Manka dostala sie do przeszkola! Nie do tego co chodzi Julka, ale to podobno jest lepsze i trudniej sie tam dostac. Ale nam sie udalo przez meldunek. Jupiiii! Ciesze sie jak lysy na czapke!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry