reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hej babeczki
czytam was ale nie ma czasu na pisanie:-(
wlasnie koncze pakowanie, jutro po pracy jedziemy na wakacje
szkoda tylko ze Bruniasty ma lekkie zapalenie gardla, ale juz coraz lepiej

aenye super z wyjazdowymi rodzicami!
co do rowerkow my od roku mamyi mlody uwielbia:tak: ostatnio kupilismy mu hulajnoge, super sprawa:tak:
moje dziecko wazy prawie 14 kg
pingwinek, atol gratki przedszkolowe
maju 3 maj sie, moze przemeczenie? albo ciaza bardzowczesna?

pozdrawiam

Ja juz po badaniach...za ok tydzien wyniki.

Zajelysmy sie porzadkowaniem zabawek...zasapalam sie:)

Kasu ... mam nadzieje ze to nie ciaza tzn nie dlatego ze nie chcialabym tylko ze wzgledu na spirale bo przy wyjmowaniu spore ryzyko poronienia. Bawcie sie dobrze i wypoczywajcie.

Agaton wlasnie chcialam pisac ze myslalam ze Pyza wysoka a tu Agatka wyzsza. Calkiem zapomnialam ze ona prawie rok starsza:-)

Nasz Pyzak poki co przez ostatni miesiac nie urosla ani centymetra.

Milak ma z 95 cm (sama mierzyłam przy ścianie )

Myślę, że przez Wakację ją troszkę podciągnie a waga nie pójdzie w górę :dry:

ja też czekam na wieści z dwóch przedszkoli czy Milaka przyjeli bo jak nie to będzie kiepsko

Maja życzę powrotu do zdrowia

kurcze ale u nas pizga 9 stopni :szok:

u nas tez masakreis, leje i pizga, fuj. na szczescie mrozu nie ma, ale pogoda gorsza od tej co niby pod psem :wściekła/y:

maja, trzymam kciuki, zeby bylo po twojej mysli.

poza tym fajno ;-) z malzem ostatnio miesiac miodowy, zyc sie chce ;-)
mam nadzieje, ze nie na 5 minut zmadrzalo mi dziecko, hehe ;-) :-D

bosz, ciesze sie, ze Maks wyjezdza, taki sie z niego zrobil maminy cycus, ciagle na mnie wisi, jojczy, marudzi, placze, ciagle czegos chce (nikt nie wie czego) i do nikogo nie chce na rece, tylko do mnie :shocked2: u wszystkich innych histeria (chyba, ze mnie nie ma w poblizu - wtedy cisza!??? i pogodne dziecko. teskni chyba..ale jak Fiola nie bylo to bylo to samo, chociaz byl wtedy w centrum uwagi??)
zeby mu ida, ale cala reszta chyba tez nawala ;-) :-D
zrobi se mlody restart w Tunezji, sie odzwyczai od mamy ;-) szkoda mi go, ale to juz trwa ze dwa miechy, rece mi juz wisza, a z dnia na dzien coraz gorzej jest :shocked2:

aenye - gratuluję miodowego i kolejnego urlopu od młodego;-):tak::-D
kasu - bawcie się dobrze!!! Uch, zwłaszcza że u nas dziś jesień:baffled:

A dziś u nas (w Lublinie) zaczęły się dni kultury studenckiej, przez całe miasto szły/jechały studenckie korowody, Jezu, jak w Rio, cudnie, a że pracuję w centrum to wszystko widać:-D:-D:tak: Koncerty, festyny, zabawa, browar :cool2: Aaach, przypomniały mi się moje studenckie czasy:sorry2::-D

Czesc laski

Jezu brzydka pogoda aż się z domu nie chce wychodzić, ale za to znalazła sie chwila na net gdy w piaskownicy się nie siedzi hehe

U nas git... nie ma o czym opowiadać, moja wojna z rossmannem prawie zakonczona (plyn do mycia wazny do 2011r sfermentowal i to bylo przyczyna tajemniczej wysypki sprzed miesiaca) dostane zestaw kosmetykow jako rekompesate

Aenye ciesz sie z chwili oddechu od dzieci, ja odkad mam tesciowa na miejscu, to raz w tygodniu prowadze do niej malego na caly dzien i sie napawam lenistwem
i gratuluje dobrego "pozycia malzenskiego" :-D

Maja a Tobie zdrowia
i hej Milka bom sie nie witała

a tak wogole to tonik depigmentacyjny przebarwil mi ramiona i wygladam jak ufo :-D

nieistotna, a cos z przedszkolem kombinujesz?
mi wyszla jakas masakryczna zmiana w lokciu, nie dosc, ze dluugi liszaj/szrama czerwona, wygladajacy jak oparzenie, to wokol trzy ciemne, brazowe plamy (jakbym sie bardzo mocno opalila na braz w tych trzech miejscach). wygladam, jakby mnie ktos pobil, targal za reke z calej sily. a za dwa tyg wesele!!! grrr. mam nadzieje ze zejdzie. dzis bylam u dermatologa WRESZCIE, ponoc uczulenie na slonce + na jakies rosliny (ki szajs???). a co do problemow z cera, dostalam poki co cutibaze do smarowania i jakis samorobny krem z apteki. plus absolutnie ponoc konieczny krem z filtrem wysokim na twarz, bo mam cieniutenka i naczynkowa skore ponoc. no prosze!

a, i mlody wlasnie wylatuje do Monastyru.. moje malenstwo!.. ale poki co wlasnie sie ciesze, bo juz mam ambitne plany allegrowo-naukowe ;-)

Dita
, fajne juwenalia. u nas tez niedlugo. mnie jakos nie rusza w ogole ta impreza. ;-) za to heineken jaki sie szykuje... uomatko!!

zmyakm, malz mnie wygania od kompa. kissses

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry