kamila1983
Fanka BB :)
Hej w piekny słoneczny dzien wkoncu :-)
Aenya fajnie ze mały sobie sie pogrzeje w innym klimacie :-)
czesc Kicia co u Ciebie?
Nieistotna oddała bym wszystko zeby miec kogos tak na jeden dzien zeby mi dzieci zabrał a ja bym wtedy leniuchowała czasem sie zdazy za mama mi zabierze małego ale jeszcze jedno by sie przydało komus podzucic
Maja zdrówka
Pingwinku gratulacje osiagniec Sary
Mała mi sie przestawiła na pobudke o 4,30
wiec chodze z zapałkami w oczach i zeby jej ida jest wredna na maksa. Sie jeszcze pochwale ze została aktorką
bedzie w filmie szkoleniowym dla studentow AM i rodziców jak byłysmy na rehabilitycja (bo kluska nic nie chce sie ruszać) to pani doktor stwierdziła ze jej zjadanie własnych stóp jest idealne do sfilmowania 
Aenya fajnie ze mały sobie sie pogrzeje w innym klimacie :-)
czesc Kicia co u Ciebie?
Nieistotna oddała bym wszystko zeby miec kogos tak na jeden dzien zeby mi dzieci zabrał a ja bym wtedy leniuchowała czasem sie zdazy za mama mi zabierze małego ale jeszcze jedno by sie przydało komus podzucic
Maja zdrówka
Pingwinku gratulacje osiagniec Sary

Mała mi sie przestawiła na pobudke o 4,30
wiec chodze z zapałkami w oczach i zeby jej ida jest wredna na maksa. Sie jeszcze pochwale ze została aktorką
bedzie w filmie szkoleniowym dla studentow AM i rodziców jak byłysmy na rehabilitycja (bo kluska nic nie chce sie ruszać) to pani doktor stwierdziła ze jej zjadanie własnych stóp jest idealne do sfilmowania 
drą mi się oba na zmianę...

jej wyczyny po kilku pierwszych godzinach nauki wklejam na wątek ,,krok po kroku" ;-)