reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Mnie rozwalił stopień posiadania tego ścierwa, w naszym wieku 50% ludzi jest nosicielami, w wieku 60 lat ok. 90%. Ale generalnie przy adekwatnych objawach i nosicielstwie jest duża szansa wyleczenia z listy wymienionych chorób za pomocą antybiotyku, co jest już pozytywne. :happy2:

u mojego brata w zeszłym tygodniu rota załatwił wszystkich na cacy, leciało i jedną i drugą stroną, moja bratowa nie nadążała prać, wszyscy byli nie dożycia, sił zero, ale musieli sobie sami poradzić, bo nikt nie chciał tego od nich złapać, podobno w szkole wszystkie dzieci to przechodzą frekwencja na lekcjach mała, a w tą niedzielę komunia zainfekowanych:no:, .... idą w albach, będą wyglądali jak w workach, blade chude i bezsilne.....:-(

fajnie ......Kasia dobij mnie jeszcze:-(, choć to lepsze niż toczeń jeżeli antybiotyki dają radę:confused:

Jednak sie dostalam. Wniki niby ok. Ale dostalam skierowanie do neurologa i musze teraz czekac na info ktory szpital ma najkrotszy okres oczekiwania.
Chciala mnie zatrzymac na zwolnieniu ale wracam we wtorek do pracy. Moze jak sie poruszam troche i zmienie otoczenie to sie polepszy???

Sugar zapraszam do siebie...chyba , ze lepiej sie poczuje to na miescie mozemy sie spyknac.

Kasia to ja napewno mam;-)...a tak na powaznie to jak bede w Pl to sie zbadam w tym kierunku bo tu raczej nikle szanse.

dziń dybry

Czytam, buziam, padam
kasia-kate - to Hajdu to już pewne??? Jesuuuuu, muszę odpocząć, zwolnić, odetchnąć, na gwałt potrzebuje urlopu:hmm:

kasia_z - u D co by to nie było trzymam kciuki za pozbycie się ścierwa:tak:
Maja - oby to nic powaznego - bądź dobrej mysli!!:tak:

Ostatnia edycja:
kasia z to ja juz wiem na co chora jestem :-) :-D po co do lekarza chodzic
A swoja droga to wczoraj wydałam 100 na lekarza ktory nic mi nie powiedział po za tym ze za wczesnie na diagnoze a ze boli to se moge ibuprom wypić :confused: mam czekac i sie obserwowac czy mi sie stawy nie wykrecaja no rewelacja
Maja zdrówka jeszcze raz i dla Darka Kasiowego tez

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry