• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
luckymama to mnie rzeczywiscie pocieszylas. Ja mam odstawiona piers na 48 h, bo moze to byc tzw fizjologiczna-pokarmowa zoltaczka. Przed chwila dzwonilam po wynik- 14,9 czyli jest ciut mniejszy! Nie uroslo i zaczyna spadac. Bedzie dobrze. Rozmawialam ze swoim gin, mowil, ze najwazniejsze zeby zaczela opadac. I spada.
Roni az Ci zazdroszcze takiego wielkiego chlopa!
Mnie sie teraz marza jakies zabiegi kosmetyczne, fryzjer i nowe ciuchy. choc na to ostatnie bede musiala jeszcze troszke poczekac az wroce wmiare do normy. Przeznacze na to czesc becikowego;-). A teraz ide troszke pospac...

Nonek napewno będzie wszystko wpożądku jak już się poprawia to teraz tylko lepiej będzie:tak:
Nieistotna ja tez myśle, że mame ruszy jak wnuka zobaczy:-)
A mój synek nie ma czkawek:-p

Mój Lełoś ma czkawkę od prawie samego początku:tak::-)
Nonek u nas też to była fizjologiczno-pokarmowa. Super że malutka wraca do żołtej normy. Będzie dobrze:happy: Nie panikuj tylko, bo jak coś to BB służy radą. Jest tu wiele różnych przeżytych sutuacji. Powodzonka:-D

Nonek, oby tak dalej - kciuki trzymamy :tak:

A ja dziś dostałam wspaniały list od rektora - przyznali mi na ten rok akademicki stypendium, normalnie pierwsza osoba na wydziale na przedłużonym studium doktoranckim która dostała - super!
1000 zl/miesiąc na 12 miesięcy
:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry