• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Spoko mamuśka przecież sama mówiłaś, że z wszystkiem się zdąży:tak:
JA zaczełam tak namiętnie prać itp. po tym jak usłyszłam, że moge do szpitala w przyszłym tygodniu pójść a chłopa nie ma a ubranak poprać trzeba i rzeczy kupić trzeba a dodatkowo dzisiaj kasiurka wpadła z zusu to troszku pokupiłam

reklama
No to pisz co nakupiłaś;-):-). Ja chcę kupić te koszule ze 2 sztuki, ale porady poproszę mam160 cm wzrostu i zastanawiam się jaki rozmiar wziąć:confused:? M czy L:eek: rozmiarowo M ale:baffled:
Wiem wiem że zdąrzę ale wiesz jak jest i na dodatek dzis była moja kumpela i zdziwiona bardzo że jestem daleko w polu:wściekła/y:

Kasia_z - gratuluję kasy!!! Grudnióweczkom sie ostatnio szczęści!!!:-):-):-)
Czarna - gratulacje magicznej dziewiątki!!!
Sa_raa - no właśnie,dlaczego do szpitala?

Lista kupionych rzeczy jest na wątku o ciuszkach:tak:
A piore od zeszłego tygodnia i czekam jeszcza na bluzeczke żeby ją dorzucić coby nie prać 20 razy niepotrzebnie i po jednej rzeczy:-p
Do szpitala przez te wody pieprzone:wściekła/y:JA na usg wyjdzie ich więcej niż na ostatnim to do szpitala:-(bo grozi mi, że Twojego Jasia przegonie a dzisiaj mi się nawet śniło, że miałam cesarke i że na formum pisałaś, że taka to ze mnie koleżanka, że Twój Jasiu miał być pierwszy i takie tam:-D:-D
Ale luzik myśle, że będzie ok i że mnie nie położą ale dla swojego wewnętrznego spokoju wolałam poprać i kupić już co trzeba:tak:a że się dodatkowo kaska nawineła to rozumiecie...
A no i w przyszłym tygodniu też wózek zamówie bo na niektóre trzeba ponad miesiąc czekać:szok:a czasem jak kolor jakiś do nawet dwa miechy:szok:

Kasia_z - gratuluję kasy!!! Grudnióweczkom sie ostatnio szczęści!!!:-):-):-)
Czarna - gratulacje magicznej dziewiątki!!!
Sa_raa - no właśnie,dlaczego do szpitala?

No jasne, że musi być dobrze:tak:
A na usg jeszcze nie wiem może w poniedziałek??chyba, że Tomcio da rade przyjechać w tygodniu to poczekam na niego niech se tatuś synka poogląca a co!;-)

Dziewczyny - BĘDZIE dobrze, bo nie może być inaczej!!!
Roni - no gratuluję wielkiego chłopa. Moja Ala ważyła 3250, a urodziła się w 42 tygodniu, hehe:-):-):-)

Dobrze będzie:tak: Trzymam kciuki za Mikołaja;-)
I za udane wszystkie sytuacje wszystkim mamusiom.:-D
Jutro jadę do rodziców na weekend, wracam w niedziele wieczorkiem i wtedy sie odezwę:-)

reklama
jejusiu sara, nie strasz! zaden szpital!

ja musze min. 2tyg wytrzymac - moj tata mame wyciagnal sila wrecz na wycieczke (nalezy im sie po ostatnich nerwach) na djerbe, kazali mi nogi zaciskac, a tata mnie jeszze przez fona blagal, zebym nie urodzila szybciej, bo go mama zabije :-D

hehe... no i mam teraz misje specjalna ;-)

ale tez powoli sie szykuje.. juz mam prawie wszystko, tylko tej pieprzonej komody nie, bo do jasnej ciasnej stolarz "nie ma czasu" teraz tego robic!!!!!!!!!!! GRRRRRRRR jak sie wnerwie to sama sobie splyce ten szajs no!!!!!!!!!!

i suszarki nie udalo mi sie kupic - matko chrystusowa, nie mialam pojecia, jakie badziewie sprzedaja w supermarketach!! albo - za 200zl,albo za 23zl totalny szajs!!! (mialam jedna to wiem) no i nie mam na czym suszyc :wściekła/y:
ale juz torbe do pralki wrzucilam chociaz, zeby sie w czysta pakowac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry