• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To fakt -tez to zauważyłam. Na niektórych wątkach wręcz o mało do rękoczynów nie dochodzi, hehe. Bez sensu. Zostaję przy grudniówkach, na inne wchodzę sporadycznie.

No i tak trzymać :laugh2: nigdzie nie łazić po innych wątkach :-p
a ja wczoraj kupiłam łóżeczko :laugh2: ale bez materaca bo drogo mieli kupie z neta tylko proszę o rade jaki :confused:

zauwazylyscie, jak na niektorych watkach dziewczyny sie kloca?:laugh2::laugh2:gdzie nie wejde, tam jakas ostra wymiana zdan itp.:dry:chyba ogranicze sie do czytania 'grudniowek'

Hej dziewczyny u nas na styczniówkach również nikt się nieukłuci:tak: panuje równie miła i ciepła atmosfera jak u was:-) i mam nadzieje że tak pozostanie na zawsze;-):-)

hellou :-)

co do watkow - wystarczy spojrzec na statystyki... u nas prawie 12500 postow, na styczniowkach - prawie 9500, a np listopad - tylko 5.500; luty - tylko 2000! albo jakie roznice miedzy miesiacami, ktore juz "urodzily" - marzec, maj - ok 50000, a reszta - rzadko kiedy 15-20000 przekracza. to o czyms swiadczy :-) tym bardziej, ze na grudniowkach jest niezbyt duzo aktywnych mamusiek :-)

tez zauwazylam ze mamy super statystyke i za nami reszta daleko. I super, zawsze lubilam byc w czolowce i to jest takie budujace. Musze starac sie wiecej pisac, zeby zasluzyc na ten nasz wspolny sukces;-)

reklama
Hehe - aenye - brawo za podliczenia:-D:tak::-D

U mnie dziś bardzo słabo internet działa, mogę wejść na niego raz na dwie godziny, nie mam pojęcia, co się dzieje.
Ale dziś mam takiego spida,ze nie wiem. Zamiast świętować, to ja od rana:
- umyłam trzy okna
- zrobiłam dwa ciasta ,,chatka baby Jagi" - mniam - polecam!!
- umyłam wszystkie kwiatki w doniczkach, trzy przesadziłam
- posprzątałam cały regał
- zrobiłam pranie

Jeszcze mam zamiar porządnie poodkurzać (do odkurzenia mam 80 m2 podłogi), zmyć stertę naczyń, kuchenkę doszorować i pojechac na przyjęcie imieninowe do mojego taty na 17:-):-):-)

Instynkt wicia gniazda dziś u mnie szaleje, mąż się za głowę łapie, Ala pomaga mi jak może a ja jak robocop - nie czuję zmęczenia!!!
Jak po dzisiejszym dniu nie urodzę - to już spokojnie donoszę hehe:tak:;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry