• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ja tez najlepiej czuje sie na grudniowkach, choc kiedy tylko mam czas zagladam na staraczki i na watki, na ktorych sa juz mamusie ze staraczek ;-)

Noneczku - no i widzisz... wszystko bedzie dobrze! malutka zdrowa, sliczna i sobie szybciutko z zoltaczka poradzi :-)

Nieistotna - no no, twoj chlop sie wyrobia powoli ;-)

Dita - kurczaki, no to mi ewidentnie przyjdzie zaczekac na porod jeszcze, bo mam od jakiegos czasu strasznego lenia! :-) moj instynkt wicia gniazda niestety ogranicza sie do robienia kolejnych zakupow - i na tym koniec. nie poprane, wszystko wkladam do wanienki, ktora stoi w lozeczku i upycham tam kolejne rzeczy... masakra :-( powiedzcie, minie mi to..?

Nonek - widzisz, wszystko jest ok. Takie żółtaczki zdarzają się bardzo często i właśnie najczęściej znikają same:-)

Aenye - minie, minie. A co do instynktu to mi akurat dziś zaszalał. Bo zwykle siedzę na kanapie i gapię się na np nieodkurzony dywan z myślą,ze trzeba go w okńcu odkurzyć - i tak 2 godziny, hehe. A dziś jeszcze zdarzyłam męża obciachać, bo już wyglądał jak wkurzony Szopen:elvis: i avon porozliczać i popakować (bawię się w konsultantkę:zawstydzona/y:)]

Nieistotna - przekaż chłopu życzenia imieninowe:tak:. Czyżby Bartek lub Marcin?:-D

Kate
- cieszę się razem z tobą. Też uwielbiam pływać - ostatno odwiedziłam basen w Nałęczowie - suuuper

A w ogóle jestem na przyjęciu imieninowym u taty i ciut korzystam, bo tu przynajmniej internet bez zarzutu chodzi:tak: U mnie to dziś masakra. strona się otwiera 20 minut...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej hej,

No wiadomo, że grudniówki the best !!! :-D

Dziekuję wszsytkim za gratulacje :happy:

Nonek, super że mała coraz bledsza, oby tak dalej. Fajnie też że się tak łatwo przestawia z butli na cyca :tak:

Aenye, u mnie instykt wicia gniazda taki jak i u ciebie :-D
W pokoju stoi micha z praniem wypranym niemowlakowym... i czeka aż ktoś wyprasuje (hm...)

Miłka, ja mam materaca z netu, grykowo-piankowy za 37zł od producenta.
Ale generalnie jak ci szkoda kasy, to piankowy też dobry.
Gryka niby sprawia, że bardziej przewiewny.

kasia_z - ;-) witaj w krainie leniwcow! ale niedlugo zabieram sie do roboty ;-) moze nawet juz jutro!? (znalazlam w domu miejsce, w ktorym moge skitrac wyprane ciuszki! i nie sa to siatki ;-) )

co do materacyka, ja chcialam kokosowo-gryczany, ale jak wrocilam do domu, to zobaczylam, ze wzielam zly z polki :-D i mam kokosowo - piankowy ;-) hehehehehehe, gupol ze mnie. ale nie chcialo mi sie wymieniac, w sumie, co za roznica...

a teraz pytanie odn. prania - myslicie, ze nowe i prane juz przez kogos innego ciuszki wystarczy wyprac w praniu szybkim (30min) w 30st? czy musze w normalnym, godzinnym cyklu i w wyzszej temperaturze? mi sie wydaje, ze wystarczy w szybkim, ale nie mam zadnej wprawy w tej kwestii, co radzicie?

reklama
No to kupiłam gryczano-kokosowy ma 11 cm grubości więc całkiem całkiem :tak:
Co do prania to muszę zrobić przegląd inwentarza jak już wszystko bedzie to piorę :-D
aenye ja bym wyprała w wyżeszj temp. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry