• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

DItka ja popieram Luckymame sio do lekarza:wściekła/y:
Luckymama coś było z tą nocą bo ja z 9letnią chrześnicą spałam i gadałą jak najęta a do tego wystraszona jak diabli była..

reklama
luckymama - jedyne wyjście z woreczkiem to operacyjne usunięcie go!:sick:
Mam zaleconą dietę, nospę i mam czekać ile dam radę - czyli do porodu...:sick: Niestety jest coraz gorzej, bo jakiś hormon ciążowy działa anty-woreczkowo i dodatkowo Natalka upodobała sobie to miejsce do kopania:tak:.
Niech kopie na zdrowie, ja jakoś jeszcze półtora miesiąca muszę wytrzymać. Może potem przejdzie, jak nie to i tak operacja....:sick:

Chyba faktycznie, noc cała do bani:wściekła/y:. Ja budziłam się z wymiocinami w ustach i straszyłam krwią kibelek (zgaga = już się nie mogę doczekać po porodzie, wiem że przejdzie) :sick::eek::baffled:
Dita może coś przy pordzie za jednym zamachem by coś mogli zrobić?

luckymama - nie sądzę, na razie każą mi czekać, bo w ogóle to z kamieniami w woreczku mżna kilka lat chodzić, trzeba tylko sotosować dietę (którą ja czasami olewam - i mam za swoje - ale z drugiej trony jak tu unikąć niepochamowanych zachcianek????)

U mnie to ostatnio każda noc jest ciężka, nie pamiętam, kiedy się ostatnio naprawdę wyspałam...

No tak ciąża = zachcianki, a kiedy się nie złamać jak nie teraz:tak::-) No to jak najmniej żebyś cierpiała:-), bo powrotu do zdrowia:confused: jak Ci wytną woreczek to sie pochwal! Opijemy wszystkie zwyciąstwo nad bólem:tak:

Wyobraźcie sobie, że mam jeszcze mdłości (9 miesiąc)!!!A co drugi dzień wymiotuję. Tak miałam też przy Michałku.Cieszę się, że juz blisko rozwiązanie, bo to jest strasznie uciążliwe!!!:no: :no: :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry