• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja polecam 70% spirytusik i patyczkiem wokol kikucika pogmerac, super sie Hanutkowi goilo, polozna srodowiskowa mi pokazala jak to robic i wcale nie byla przy tym delikatna, o nie:szok:

a tak w ogole to bylam w poradni diabetologicznej, wszystko ok od 34 tyg, KTG co tydzien i co ciekawe powiedziala ze mam isc do okulisty czy moge rodzic naturalnie (za pierwszym razem nikt mi nie moiwl) a nie mam jakiejs strasznej wady wzroku tylko -3,5 i -3,75 to chyba nie tak strasznie duzo, no nie wiem

15 ide na kontrole do mojego gina to zobaczymy co ona powie

reklama
Ja dzis wybieram sie do apteki
nie wiem jeszcze jaki termometr mam kupic?
kupie te aspirator do noska
wezme spirytusik, sol fizjologiczna, jedne czopki przeciwgoraczkowe i saszetke tantum rosa dla siebie
cos jeszcze z apteki?

ooo, to dla mnie tez cos nowego, ze sa podobne wyroby polskich firm - tansze? i tak samo dzialaja?

a na co linomag?

nieistotna - chwile wczesniej gdzies podalam cala liste, ktora mam zamiar zrealizowac w aptece. moze cie cos natchnie ;-)

a co do gazikow leko - polozna na szkole rodzenia zdecydowanie odradzala..

Dziweczyny macie prawo poprosić o wasz przydział maści pośladkowej w szpitalu:tak: Jest debeściarska i dla noworoda najlepsza (można stosować na wszystko), a potem juz możecie kupić co tylko chcecie typu Bephanten, Sudokrem=cudokrem, czy inne:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry