• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Hehe- jak ja właśnie kiedyś spojrzałam krzywo na teściową (jak mnie jeszcze nie lubiła;-)) to usłyszałam ,,do widzenia - już cię tu nie ma"
Teraz się po prostu z jej głupoty śmieję, bo ostatnio to tylko Edytka i Edytka, jak się czujesz, może obiadku, kilka kalafiorków do domu itp. Śmiechu Warte.

reklama
Hue hue - a ja się do tej pory do teściów zwracam bezosobowo, bo mi mamo i tato przez usta nie przejdzie. No to juz zostało z tamtych czasów.

cholera wkurzają mnie takie basztyle (sory ale inaczej się jej nazwać nie da i po jej wypowiedziach to i tak najłagodniejsze określenie jakie znalazłam):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A najgorsze jest to, że przeważnie tak traktowane dziewczyny są boguducha winne a tym które faktycznie na dziecko łapią itd. uchodzi wszystko na sucho:wściekła/y:

No i prawidłowo:tak: ja nie wiem czy bym wytrzymała, żeby jej nie przyłożyć:wściekła/y:a kate ma racje uszczypliwie milusia to jest to co zawsze działa jej dotniesz i sobie ulżysz:tak:

Roni strasznie Ci wspolczuje. Ale pamietaj, ze to z jej synem sie zwiazalas, nie z nia. Staraj sie ja olewac. Moja rodzona matka jako tesciowa tez jest nie lepsza. Wspolczuje mojej bratowej. Nigdy jej nie zaakceptowala choc to juz kuuupe lat sa po slubie. A Twoj jest caly czas z Toba, czy tak jak moj, pojawia sie na weekendy?

reklama
Mamuski, nurtuje mnie ostatnio taka sprawa. Jak to bedzie jak juz wszystkie bedziemy mamusiami, gdzie my sie wtedy podziejemy? Mam nadzieje, ze dalej bedziemy sie w miare mozliwosci trzymac razem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry