• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To jakaś pieprzona mitomanka!!!!!!!!!!!!!! Napuścić chłopaków na nią niech porządek zrobią!!!!!!!!!!! Jak się wystraszy to może takich głupot nie bedzie opowiadać!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

To tak - jak najszybciej zerwać kontakty z teściową!!! i tyle... nie spotykać się, nie rozmawiać, ani tym bardziej nie pokazywać Jasia i nie dopuszczać jej do dziecka!!! Traktować oschle i rozmawiać służbowo!
Współczuję Markowi, ale on też się musi do tego stosować!!!
Nie chodzi o to, żeby zerwał całkowicie stosunki z rodzicami /to byłoby najlepsze!/, ale musi pokazać, że to ty jesteś dla niego naważniejsza i zawsze wybierze siebie, a jego stosunki z rodicami, no cóż - też muszą być służbowe!:baffled:

Roni trzymaj sie dzielnie!!! Moja wlasna matka nie byla obecna na chrzcinach Juleni. Niby kochana wnusia itp., ale olala temat. Mam duzy zal do niej.
Ja dzis bylam pierwszy raz na spacerze z Marianka:-):-):-)!
I moj mezus dzis przyjedzie sie z nami zobaczyc! Zmusze go, aby wgral nowe zdjatka mojego Skarbu, to wrzuce je do BB.
Mala rosnie jak na drozdzach, widac z dnia na dzien jak jej cialka przybywa.

znow sie musialam doczytac, bo strony zasuwaja jak oszalale.
Chrzciny...plan jest taki poniewaz mam juz obiecane darmowe przyjecie w hotelu gdzie pracuje to zrobimy tylko msze i goscine dla bliskich tutaj. A w Polsce moze na Wielkanoc Prawdziwe Chrzciny. Moi rodzice i Tescie by nie przezyli takiej bibki, a nie stac mnie na drugie ich wczasy w irlandii w marcu. zobaczymy ile z tego sie sprawdzi:confused:

reklama
O Boże, Roni, to normalnie brzmi jakby ona była chora?? Ja to nikogo nie znam, kto by takie rzeczy wymyślał! Kate - dobra rada, zerwać kontakty całkowicie, też uważam, bo naprawić to się nie da. Nie jak akcje są tego typu! :szok:
Jestem w szoku, szczególnie, że Marek taki świetny gościu!

Nonek, i jak Marianka po spacerku? Grzeczna była? :-) Świetnie że ładnie rośnie !

Miłka - na tym etapie na USG chyba jeszcze nic nie widać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry