• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

Wątek nam przeniosą ale my przecież będziemy i nigdzie się nie wybieramy no przynajmniej ja mam zamiar w miare wolnego czasu między karmieniem a kupką itp. pisać:tak:

reklama
Oj Roni bardzo współczuję!:sick: Kąśliwe i krótkie riposty to jedyna i możliwa metoda.:tak: Masz Marka za sobą i to jest najważniejsze:-), i pamiętaj nie bierz sobie słów teściowej do siebie bo zbzikujesz.
Jednocześnie przypominam wszystkim, że to jednak matki waszych M i delikatnie przy mężach, żeby za duzo nie widzieli zgrzytów bo nigdy nic nie wiadomo;-)
Moi teściowie... egocentrycy i żygać się chce jak mam o nich mówić (pamiętacie kocyk z kaczką?)
Wogóle nie lubię utrzymywać kontaktów z rodziną:no: Za to rodziców mam superowych i to mi wystarczy. :happy:
Nonek nie martw się ciągniemy - mamusie grudniowe 2006!:happy:
Mam nadzieję że nie zniknie nasz grudzień i to wszystko co tu pisałyśmy:szok:

Co do spirytu - stąd jest 70%, że jest to najbardziej bakteriobójcze stężenie etanolu ze wszystkich (bardziej niż 96% czy 100%)
Ogólnie nie ma co kupować innego, warto rozcieńczyć (np. w aptece kupić cokolwiek z podziałką, pojemnik na mocz czy cuś) do tych 70% i używać. Ja mam taki plan :tak:

Roni, biedaku, współczuję przeżyć... niestety rodziny się nie wybiera.. :baffled:
Kate - boski tekst z czarownicą :-D

kurcze, ale w praktyce to nie zawsze wychodzi... np. ja zawsze, jak sie zdenerwuje, nie bardzo wiem, co powiedziec ;-) po 15 min mi przychodzi do glowy taka riposta, ze hej, no ale po fakcie ;-)
zawsze zazdroscilam innym kasliwego jezora :-p

ale to fakt, innego sposobu Roni nie znajdziesz na tesciowke, po prostu olej ja cieplym moczem i odseparuj ja od "nie-wnuka" i juz. moze zmieknie?

a jak nie, to widac niektore baby zmieniaja sie w czupiradla po slubie wlasnych dzieci... na szczescie mojej mamy i tesciowej to nie spotkalo! ufffffff bo gryzlabym sie strasznie... jakos nie znosze, kiedy ktos mnie nie lubi, albo ma do mnie jakies pretensje :sick: taka gupia jestem i juz.

Jaka głupia?? To całkiem normalne :-D
Jeszcze nie spotkałam człowieka coby lubił jak go ktoś nie lubi:eek:
Ja mam niestety albo i stety właśnie taki kąśliwy jęzorek i powiem Ci, że nie zawsze byłam z tego powodu szczęśliwa:no:

ale nie wszyscy sie tym zadreczaja, jak ja ;-) a mi to momentami sen z powiek spedza, serio... po prostu sie za bardzo przejmuje, nawet, gdy "wina" lezy calkowicie po drugiej stronie. to jest bez sensu, no nie..

hehehe..to jest nasz dwie:-p

A ja dzisiaj śmigam popołudniu moje piękności popodglądać i dowiedzieć się co z tymi cholernymi wodami:baffled:A póki co to lece do Filipka:crazy:

hej roniku wspolczuje takiej jedzy, najwazniejsze ze Marek za toba murem, a ja olej i juz, tylko tak jak napisala luckymama ostroznie co mowisz o niej do meza bo to w koncu jego matka jakby nie bylo i ja bym jej juz na swieta nie zapraszala o nie, teraz to juz bym poczekala az sama w laske przyjdzie zeby wnuka zobaczyc:-p
dziwie sie takim ludziom, o co im chodzi?jakies swoje kompleksy lecza wyzywaniem sie na innych czy co:confused:

ja mialam super kontakty z tesciami, pisze mialam bo moja tesciowa zmarla niestety w zeszlym roku i bardzo zaluje bo super kobitka byla, zostal tesc no a facet jak to facet teraz jemu trzeba pomagac i pocieszac bo taki biedny sam na swiecie, ale nigdy na mnie zlego slowa nie powiedzial i jeszcze Tomka czasami poucza jak to ma mnie dobrze traktowac itd:cool2:

teraz np rodzona siostra mamy Tomka przychodzi prawie codziennie zeby mi pomoc i z Hania na spacer pojsc bo ja juz nie daje rady jej targac z IIIp i chyba mam lepszy z nia kontakt niz Tomek:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry