• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Troche w szoku a co ja mam powiedzieć??
Wiem, że są odchyły i pomyłki itp itd ale aż tyle w miesiąc?? Cholera nie widzi mi się 6kg chłopa rodzić:szok:
Szczerze mówiąc to się martwie tym usg jak cholera:-(

nie, no, Sarunia, ja widze, ze z ciebie to malkontent nie lada! ;-) dziewczyno, BRAWO!!! slicznego i duzego masz synusia, tylko sie ciesz!!! a ze duzo przybral? widocznie dobrze go dokarmiasz, hihii :-) nic sie nie boj, jak bedzie trzeba, to bedziesz miala cc, a synulo bedzie duzy i szczesliwy :-)
buziak!

ciekawe co u mnie wyjdzie w czwartek :-p

ogladalam wlansie przesliczny film 'Patch Adams', jak zwykle sie poryczalam.. ;-) uwielbiam robina williamsa!

Sa_raa ja tez gratuluję. Mikołaj zdrowy i to najważniejsze, a może tak termin w imieninki sobie wybrał, czyli na 6 grudnia ??? Chce rodzicom zaoszczędzić na późniejszych prezentach ?:-D :-D

Sa_raa - ty nie panikuj, tylko się cięsz!!! Czasem takie śmiechy wychodzą - np moją Alę urodziłam wg OM w 42 tygodniu, wg USG w 41 a wg pediatry neonatologa w 37 tyg. I bądź tu człowieku mądry:-)
Jak tak dalej pójdzie to kurka obie tylko z Miłką w grudniu zostaniemy z tendencją styczniową...:angry:

No hej!

U mnie OK!
Wg USG jestem w 39 tygodniu ciąży... Natalka waży 3100 g!!! ciążę mam donoszoną!!! i w każdej chwili mogę rodzić!!!
Wyniki OK, tylko mam te fosforany wapnia, ale to nic.
Łożysko jest dojrzałe III stopnia, ale...
szyjka jeszcze nie gotowa :) i główka jeszcze wysoko i nie zeszła :) więc jeszcze ze 2 tygodnia - słowa lekarza...
Ja tam wiem swoje - termin na 9 grudnia i koniec! ale on przebąkiuje coś o 30 listopada... nie! nie! nie! - zacisnę nogi i urodzę w grudniu i basta:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry