reklama

mamusie grudniowe:)

masz racje kate, kompletnie nic moja gadka nie dziala, teraz sa argumenty: zostanie dla synka, olalam wiec sprawe, niech sie bawi, playstation to druga zabawka. duze dzieci ... :eek:

reklama
A ja mam skurbyczyka... ale ciągnie... hmmm
Na dziewczynkę i chłopca są inne sposoby...

Chłopca powinno się płodzić dokładnie w dzień jajeczkowania, bo "męskie" plemniki są szybsze... natomiast dziewczynkę płodzić przed jajeczkowaniem, bo "żeńskie" plemniki są wolniejsze, ale silniejsze i bardziej wytrzymałe... więc podchodzą do tematu z opóźnieniem, ale wtedy, kiedy "męskie" nie mają już szans... podobno metoda skuteczna w 80% :confused: ;-)

Ja od zawsze chcialam syneczka i mam:-D
A drugą chce córeczke i zobaczymy czy sie uda;-)

U Roni wsio ok:-Dpisała do mnie niedawno ale jak sie pojawi to sama wam opowie co tam się dowiedziała:tak:

Ja się dzisiaj fatalnie czuje i ma skurczybyki:baffled:ale odgórny zakaz od mojej mamy na poród w dniu dzisiejszym bo ma impreze pożegnalno- andrzejkową(odeszła na emerytke) i mówi, że jakby co to by siara była, żeby pojana babcia wnusia oglądała hahaha...
WYniki odebrałam i wyszły dobre, jutro dzwonie do Pani doc. żeby ustalic termin wizyty i może dokładną date cesarki

PALCE U RĄK MI SPUCHŁY JAK CHOLERA!!!

Kate_less ja też miałam brac po połowie tej tabletki ale wolałam nie ryzykować:no:

Hej nio 5 h i miejmy nadzieje ze sie worek rozsypie:)
Ja mam jakiś kryzys chyba powoli mam dość swojego stanu, malutka tak daje popalic a najbardziej w nocy ze jak tylko sie ułoże znów musze do wc tak mnie kopie:baffled: pół nocy łaże zanim usnę i póżniej mam cały dzień do du.... . Boziu kiedy sie to skończy. A do tego coś sie chyba przyplątało mi bo cosik białego mi leci:confused: nic mnie nie swędzi ani nie piecze ale takie dziwne uczucie jak przed miesiączką:eek: Pamietam ze takie cosik miałam na początku ciąży i teraz znów:confused:
Ale jak to mówi Sugar komandosi nie pękają;-)

Lojezusmario 4300:szok:
Moj Filionek jest pewnie dwa razy mniejszy :)
jak widzisz nie ma co panikowac bo z dzidziolkiem wszystko gra :)

Moj chlop stwierdzil ze skoro nie bede rodzic teraz, a na pewno nie bede, to mam poczekać do 12 :)
Roni liczymy na Ciebie bo ja pomimo 2,5 cm rozwarcia i odkorkowania nie bede rodzic zbyt szybko

Co do zabawek dla dzieci to moj chlop juz patrzy za jakims malutkim motorkiem dla syna.. gdyby byla corka to tez by motor dostala :)

A tam grubas odrazu..
Ja jak sie urodziłam to ważyłam 3660 a całe zycie szczupła byłam
Mój T. sie obawia, że nasz księciunio "gruby"(dla mnie jest najprzystojniejszym facetem pod słońcem!!!!) po nim będzie i ni jak mu nie idzie przetłumaczyć, że to wcale nie tak...

A mojemu Tomciowi wpadł w Szczecinie w oko taki Kubus Puchatek na biegunach i co dzwoni to mi o nim przypomina:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry