reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Hehe - a wiecie,że takie spanie na podłodze jest bardzo zdrowe złaszcza na kręgosłup? (Luckymama - oczywiście życze jak najszybszego powrotu do własnego łózia we własnym domu BEZ własnych myszy!!!)

Ania - uszy do góry (a raczej nogi:tak:) - to juz naprawdę końcóweczka. Naświęta będziesz Śpiewała kolędy w takt bujania wózeczkiem Jasia:tak:. Nie łam się - to tylko kilka dni.

oj, tak.. pamiętam jak Alę urodziłam - to ,,skończył się dzień dziecka" - kompletnie nikt mnie nie żałował, że boli krocze, że nie przesypiam nocy, że piersi to ropiejące rany, że ciężko, smutno itp. na wszystkie moje żale każdy patrzył na mnie jak na kosmitę, pochylał się nad Alą, robił ,,kuci kuci" i kwitował ,,ale jakie masz śliczne zdrowe dzecko - czego ty chcesz?"

hehe

Biedulka... ale fatycznie w weekend nic nie robią - trochę bez sensu tam poleży. ale za to w przyszłym tygodniu może będziemy witac kolejnego grudnióweczka:)

Dita
"pamiętam jak Alę urodziłam - to ,,skończył się dzień dziecka" - kompletnie nikt mnie nie żałował, że boli krocze, że nie przesypiam nocy, że piersi to ropiejące rany, że ciężko, smutno itp. na wszystkie moje żale każdy patrzył na mnie jak na kosmitę, pochylał się nad Alą, robił ,,kuci kuci" i kwitował ,,ale jakie masz śliczne zdrowe dzecko - czego ty chcesz?""

u mnie nie ropieja sutki i boli brzuch a nie krocze ale reszta tak samo
nawet dziekuje nikt nie powiedzial
mysla ze tydzien bolu to dla mnie rozkosz

ech

Roni wspolczuje samopoczucia i rozumiem
Sa_raa trzymam kciuki za zdrowko

A moj Filip mial wczoraj swoje male swieto!!! Odpadl mu pepuszek :)

reklama
Nieistotna to szybko odpadl. Ja sie meczylam przeszlo dwa tygodnie.
Ja teraz walcze z dwojka dzieci. Sama prawie caly tydzien. Myslicie, ze ktos mi zaproponowal, ze wezmie starsza np na weekend, albo choc na caly dzien? Wolne zarty. Ale np dzis pojechalam do hurtowni o pol godz za wczesnie i jak zobaczyli, ze czekam z malutkim dzoeckiem pod drzwiami to mnie babeczki wczesniej wpuscily. Bylam im niezmiernie wdzieczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry