reklama

mamusie grudniowe:)

Hello, wrócilam własnie do domciu, zjedliśmy z meżem kolacyjke i teraz troszke popiszę.
Asia26 ty się kochana tyłkiem nie przejmuj;-) w sumie moj jest nie lepszy mimo ze mąż zapewnia mnie że cały czas jestem super seksi hmm no nie wiem:dry:. kasia Ty chociaż masz skurczyki a ja.. nic:-( Asia no własnie termin tuż tuż a skurczy nie ma, to dziwne bo kurcze im blizej terminu jestem tym mniej mam skurczy:confused: dziwne. aenye mi też się już teraz nudzi, porządki mam już porobione i teraz nie wiem co ze soba zrobić. Gratuluje zamontowania przewijaka;-) Ah dziewczyny kolejna noc przed nami, ciekawe co ona nam dobrego przyniesie.

reklama
Ależ skąd!!! Ja do domu wrócę po wielkiej sterylizacji jak t przyjedzie i to chyba tylko na chwilę. A dziś dopadłam neta bo jakoś działa i nawet zdjęcia otwiera!!! Tylko mam kłopot z explorerem (zlewa tekst i nie wstawia uśmieszków, robie je ręcznie czyli dwukropek myślnik i nawias o tak:-)) Normalnie tęsknię za wami jak nie wiem , gdy nie ma mnie tu dzień lub więcej.

dokladnie, same ***** wrozki sie znalazly fakinszit. normalnie wroza z fusow. widac, ze bb nie znaja ;-)

ale ja se trzymam wrozby mezusia - 13 grudzien ;-) fajnie by bylo! ale w sumie, jak bedzie tak bedzie!!!

ech ide wystawiac nowe aukcje ;-/ 2:40.. fajnie..

reklama
Hej kangurki własnie mężuś mnie opuścił i poszedł do roboty, jak fajnie że ja jestem na zwolnieniu i nie musze sie nigdzie zrywać o 7:-p. Jak mineła mi noc? cóż.. wstawałam 3razy siusiu i bacznie wsłuchiwałam się w swoje ciało, jakieś skurczyki były ale taakie to wiecie:dry:. Jeszcze 2w1 i nadal oczekiwanie. Do terminu coraz bliżej a tu jak narazie nic. Ja to się tak zastanawiam że może synuś mamusie poprostu w pewnym momencie zaskoczy i mama wtedy:huh: hehe.. będe się cieszyła że to w końcu się zaczeło:happy2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry