reklama

mamusie grudniowe:)

luckymama spraw sobie kota po choinkie ;-)
kicia choinka piękna tylko pozazdrościć :-D u mnie niestety taka choinka to nie przejdzie bo kocie plemie by się po mniej wspinało :happy:
Kinga jak możesz to płacz później będzie jazda więc nie będzie czasu na smuteczki :no:
Dita ja też kakałka wale :-p

reklama
Sugar w szpitalu wpisali malemu moje nawisko, inaczej sie nie da
potem bylismy we dwojke w USC i tam oficjalnie podpisywalismy uznanie ojcostwa i przekazanie nazwiska
i malego od razu zarajestrowalismy pod nazwiskiem i adresem ojca
przez tydzien byl Filip Wojcik a teraz zowie sie FILIP WARS SAWA :)

Ja mam jednego dachowca 100% znalezionego w piwnicy jak był malutki mama go zostawiła a drugi to mieszanka persa lenia i mieszańca obiboka polują nieźle :tak: chyba mają to w krwi :-p

Hej!!!
Kicia...choinka super,bardzo ładna:-).Ja też mam już choineczkę w domku sztuczną 90cm nam taka wystarczy,jest pięknie wystrojona a stoi już od 1 grudnia.A nastrój jaki jest w domku niesamowity:-)

Kinguś... słuchaj ja nie zapytałam się złośliwie o męża,tylko z lekkiej ciekawości,więc się nie gniewaj :-):-):-) po prostu pomyślałam sobie że może wzięliście na początek tylko cywilny,ale to nie istotne jest już:-):-):-)

No witam dziewczynki:-)
Super że poruszyłyście ten temat bo mnie czeka to samo,czyli nadanie nazwiska dziecku.Oczywiście nazwisko będzie dane od ojca i też nie wiedziałabym gdzie się z tym udać ,jakie dokumenty będą potrzebne i na jakiej zasadzie to polega.Więc super że rzuciłyście ten temat:happy:

reklama
hellou.. ja dzisiaj znowu spalam do 13:45 :-) mmmmhhhrrrrr to tyglyski uwielbiaja najbaldziej!

ech i chyba dzisiaj dopiero wypadl mi ten czop (albo jego pozostalosc), nagle zrobilo mi sie strasznie "mokro" na zakupach i polecialam od razu do kibelka... taka mocno galaretowata substancja, przezroczysto - zoltawa. zadnego podbarwienia nie widzialam :-/ czyli daleko jeszcze..

jutro ide na 21 do gina, pewnie powie to samo co kulce ;-) ehehehe. ale w sumie mam to "wdzies".

ale znowu dzisiaj mialam skurczyk ;-) sztuk jeden ;-) ;-) ;-)

Fifol leniwy jak nie wiem!!! jego matka tyra, nie moze sobie nawet odpoczac, a on ma to "wdzies"... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry