reklama

mamusie grudniowe:)

A ...ooo
olsnilo mnie co moglbym wyspiewac na porodowce

Mazurek Dąbrowskiego...bo moj luby wlasnie takie posiada nazwisko
To moze "Marsz ..marsz Dąbrowski..." do Mikusia bede nadawac???

Zrobi sie skoczniej i weselej..hehehehehehehehe
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Roniaczku...to bedziemy razem takie zonki "marynarzy"
Ja siedze bez swojego 5 miesiecy.Przez ten caly czas mogl byc tylko raz...na 4 dni:baffled: :baffled: :baffled:
Po sylwku wyjezdza ponownie i pewnie pojawi sie w wakacje
Tak sie nam wlasnie poukladalo...ja tam nie wymiekam jak narazie.
Tym bardziej ze czasem mam go serdecznie dosc.
To chyba przez hormony :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

oj tam...pomysl z innej strony
Natura przeciez obdarowala nas innymi facetami.Poki co im trzeba bedzie poswiecic duuuuzo uwagi, a i zajecie bedzie zajmujace i dzidzia pachnace
Damy rade i nie ma co wymiekac.:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Jezu, Kulka, jak ci zazdroszczę...
Z chęcią powróciłabym do dni, kiedy nic nie bolało i nie było rozwarcia. Już nawet z chęcią powitam cesarkę, prowokację i cokolwiek...

Roni - co ty marudzisz, że nie dasz rady??? Ja mam kumpelkę, której mąż jest, ale pracuje codziennie do późna i wyjeżdża pn-pt często (w sumie wychodzi o 8 rano, wraca 22 lub dopiero na weekend) i zero problemów ma w zajęciu się dzieciaczkiem. Od początku było super i mimo tego, że nikogo nie miała do pomocy (żadnych dziadków itp). Nie ma co się martwić na zapas, bo raczej nie ma problemu. Najwyżej będziesz zamawiać obiady na telefon w gorszych okresach i tyle. :-)

ja zapomnialam wam napisac o moim ostatnim nerwie!!! normalnie jeszcze trzy dni temu nie mialam rozstepow na brzuchu, a teraz juz mam!!!!!!!!!!!!!!!!!! cala ciaze wytrzymalam i gdyby juz wylazl, to bym ich dalej nie miala!!!!!!!! kutwa mac :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: a teraz mam okropne okropne... GRRRRRRRRRRRRRRRRR i pewnie bedzie ich z kazdym dniem wiecej....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry