reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Dziewczyny!!!
U mnie jakoś leci,dziś nie mogę się zebrać do układania ubranek dla małego ale w końcu muszę sie za to wziąść bo kto inny za mnie to zrobi;-) nie ma takiej osoby,poza tym jakoś leci:-)

reklama
DZIEWCZYNY... proszę wysyłać do mnie na adres e-mailowy: kate_less@wp.pl wszelkie info dot. waszych porodów, czyli... kiedy? jak? i parametry maluszków... + zdjęcia...
Ja zajęłam się aktualizacją LISTY GRUDNIACZKOWYCH DZIECIACZKÓW, bo nonek nie może...

Proszę sprawdzić info, które już jest i jeśli jest jakiś błąd, to proszę o info jak najszybciej... od razu poprawię...

Całuski...

także się melduję. w nocy mialam okropne skurcze ale żołądka bo sie kurczaków z kfc najadłam :baffled: teraz czuje sie tak jakoś nie ciążowo. mały sie rusza i mocno na dole naciska. ale poza tym nic.

gratuluje Asi26 i mocno trzymam kciuki za Kuleczke i maleństwo. bedzie dobrze, nasze małe grudnióweczki to silne i wspaniałe dzieciaczki.

Roni napisała, że jest w szpitalu, na wielkie g, ma mega depresję i czeka aż Jaś zechce się urodzić.

Ja myślę,ze jutro zadecydują, co dalej i na święta będzie juz w domciu.

Hej dziewczyny, ja dostalam sms od Asi, ze rodzila krotko, zajelo jej to 1.5 godzinki. Rekordzistka:-D:-D:-D. ja dospiero teraz mam dostep do neta, dlatego z takim opoznieniem pisze, na szczescie Kate juz Was zawiadomila. Brakuje jej ekipy z bb, bardzo mocno was pozdrawia i caluje goraco. Acha, dzidzius ma na imie Mokolaj.

reklama
Witam!!!
Ogromne gratulacje dla Asi26.ale się postarała dziewczyna 1.5godz to na prawdę rekord.GRATULACJE!!!teraz szybciutko wracaj do zdrówka i dobrego samopoczucia.Za kuleczkę i jej maleństwo również trzymamy kciuki!!!
Poza tym u mnie jakoś leci,choć moje dzisiejsze samopoczucie nie należy do dobrego.A teraz idę chwilkę sobie odpocząć,pózniej do was zajrzę dziewczyny trzymajcie się.Buziaki!!!
Pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry