reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Oj, Dita, nie desperuj, ja w tym roku planuję trzy potrawy wigilijne... kluski z makiem, pierogi z serem i barszcz bez uszek ;-) a rodzinę zobaczę przez skype'a, bo mój tata chory na grypę i pewnie do wigilii nie tylko on będzie chory ;) Ale i tak nie mam głowy do świąt hihi.

Dziś Piotruś biedny w nocy trochę się namęczył, mnie spotkał nawał, a on biedul musiał się nauczyć ciągnąć z giga cycka szybkie mleczko. Co się naulewał to jego. Jakoś ze cztery godziny walczył w kółko aż się najadł. Jedno jest piękne - od początku rewelacyjnie łapie brodawki i mimo obrzęku nadal tak samo, więc w miarę odciąga te zwały mleka (znaczy tak hm... jedną czwartą maksymalnie, ale zawsze coś). Ale dzielny i dał radę, już od 4 rano ulewał malutko, a teraz wcale. No i śpi po 3 godziny żarłok mały.
Gorzej, że jednocześnie musimy mu wciskać żelazo, wit C i kwas foliowy, nad ranem już olaliśmy terapię, bo i tak ulewał w kółko. Ale się obudzi i znowu trzeba będzie pakować łyżeczką w upiora...
He, trochę inne problemy niż w ciąży...
...ale jakie jednak słodkie... :-)

Witam Dziewczyny!!!
Ostatnio mało tu do was zaglądam bo porządki,przygotowania świąteczne mnie z lekka pochłaniają.A poza tym u mnie samopoczucie jest ok,nic mnie nie boli poza kroczem,ból odczuwam już nie tylko w nocy czy nad ranem ale teraz to już przez cały dzień mnie boli.No tak jutro święta,boże jak ten czas szybko leci;-)a ja wciąż czekam i czekam na mojego synalka aż zechce się wykluć :tak:tak bardzo chciałabym już go mieć przy sobie i poród mieć tez już za sobą.2w1 zostało już tylko 4 czy 5.Ja zaczynam już modlić się do boga aby jak najszybciej urodzić.Ja tak bardzo się tu wszystkim przejmuję a do tego rodzina mnie zaczyna powoli dobijać bo już zaczynają się smsy i telefony kiedy urodzisz?z początku to było przyjemnie ale teraz jak mnie wkur...to wyłączę telefon.

Kasiu_z witam Cię i życzę szybkiego powrotu do super kondycji:-) no i oczywiście GRATULACJE dla Miłeczki i również życzę wszystkiego naj Tobie i dzidzi oraz szybkiego powrotu do super kondycji:-):-):-)

A teraz lecę powysyłać świąteczne smsy do znajomych,muszę jakieś fajne świąteczne smsy poszukać w necie,przepisać i wysłać:tak:
Buziaki dla was
Pozdrawiam

Jejciu...wszystko tak sie szybko zaczelo rozwiazywac,ze nawet nie wiem ktora i kiedy...:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: .SZOK
Nie mam nawet czasu poprzegldac wszystkiego i doszukac sie.Moje malenkie milosci zajmuje prawie ze caly moj czas...ale nie mam mu tego za zle..
Dziewczyny..co sie bedzie dzialo z naszym forum po nowym roku?????????
/ja nic o tym nie iwem/

dzieki pingwinek
ale o ile pamitam...luckymama pytla kiedys co z ta cala trescia ktora natworzylysmy do tej pory...???????????????
Czy zniknie...razem z wspomniniem po naszych brzuszkach...?????
heh,ale melancholia

huh..Roni...super ze juz w doomciu
A ja przy kompie z dzieciem na rekach i cycem na wierzchu.Zaraz biegne myc pupencje...
oj czasu jak na lekrstwo:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

reklama
heh dziewczyny a ja tak sobie obliczam sama mój termin porodu i mi wychodzi że termin powinnam mieć na 30 grudnia,ja nie wiem jak ten walnięty lekarz mi obliczył,a ja tam bardzo się denerwuję....:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry