reklama

mamusie grudniowe:)

jejku...jesli sie tyczy pokarmu to musze odciagac bo normalnie tak mnie natura obdarzyla,ze chyba czworaczki wykarmilabym spokojnie...
uffffffff

reklama
Sugar, opisałam ci masaż na którymś wątku - poza tym możesz pić szałwię na zahamowanie laktacji - tylko ostrożnie, bo można sobie zrobić problem odwrotny (maks 3 herbatki dziennie, maks przez 2 dni - ja wypiłam dwie herbatki i w sumie nawał minął, no prawie, ale przynajmniej nie boli)
Trzeba uważać z zimnymi okładami - można przeziębić piersi. Lepiej ciepłe okłady i trochę ściągać mleka ręką, do ulgi, ale niedużo, bo się i tak po paru minutach naprodukowuje spowrotem.
Jak najczęściej przystawiać dziecko.
Czy to na pewno kolki? Mi pediatra mówiła że pierwsze dwa tygodnie to nie żadne kolki tylko inne problemy, np. tworzenie kupy, problemy z odbekiwaniem itp. Na kolki podobno za wcześnie.
Mój trochę ma teraz problem, bo mleko bardzo szybko leci i też łyka powietrze, ale jak karmię go na raty jest lepiej (ssie, potem 15 min przerwy na odbeknięcie jak zamarudzi, potem znowu do piersi i tak ze 3-4 razy i już nie ma problemu)

Dziewczyny poniewaz nie wiem czy bede miala czas jutro choc zerknac na bb, chce Wszystkim mamusiom bb zlozyc zyczenia spokojnych, bardzo rodzinnych, pelnych milosci i radosci Swiat Bozego Narodzenia, zeby te Wasze cudne istotki rozwijaly sie jak nalezy i byly bardzo pogodne. Zeby ten Nowy 2007 Rok byl rowniez pelen milosci i radosci, pelen pieniedzy i oby wszystkie Wasze plany sie zrealizowaly!!!

No to ja jako kolejna:

Życze wszystkim wesołych, rodzinnych, zdrowych, ciepłych Świąt Bożego Nardzenia!
Mamusią pociechy z ich Ciumciaszków i żeby owe Maleństwa rosły zdrowe i silne!!
A Mamuśką które są 2w1 żeby wreszcie się rozdwoiły no i nie męczących porodów!!!

:-DWESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI:-D

Merry Chrystmas
Chrystmas Merry
Były sobie renifery
Mają bardzo śmieszne minki
Bo urwały se z choinki
Spadły w cichy, suchy kąt
ŻYCZĄC WAM GRUDNIÓWKI WESOŁYCH ŚWIĄT
22287d1166951304-mamusie-grudniowe-noel124.gif

Witam!!!
Dziś święta a ja spędzę je tak jakbym była samotną osobą,:-(ponieważ od 3,4 dni nie rozmawiam z moim lubym i wszystko wskazuje na to że rozmawiać nie będziemy:-(.Dziś tak bardzo się zdenerwowałam że powiedziałam nawet takie słowa,że nie chcę go widzieć w szpitalu jak trafi mi czasami jechać,że do dziecka ma przyjść ale do mnie nie.Bo wiecie dziewczyny ja wcale nie mam wsparcia w tym facecie,ciągłe kłótnie,zaczepki itd.zły model wybrałam:-(.Dlatego chciałabym mieć już mój najdroższy skarb przy sobie,liczę że na dniach Alanek będzie na świecie :tak:

...a poza tym ...ja również składam gorące życzenia z okazji Swiąt Bożego Narodzenia,dużo szczęścia,zdrowia i powodzenia to tradycyjne,najszczersze życzenia Wesołych Swiat i Roku szczęśliwego niech obficie da co ma najlepszego!!!
WESOłYCH sWIąT MAMUSIE!!!

aga nie lam sie.
ja wyznaje zasade ze jak jest zle to moze by juz tylko lepiej
takze uszy do gory
zobaczysz ze wszysko bedzie git ;-)

ode mnie duzo milosci kobietki
reszta sama sie znajdzie
causy

reklama
agnieszka to przykre co piszesz o swoim lubym, szczegolnie ze zbliza sie dzien narodzin waszego malenstwa no i swieta...

Ja mialam maly kryzys z moim, pisalam o tym, wczoraj sie poplakalam i wyzalilam sie przyjaciolce-pomoglo. potem porozmawialam z moim o problemie (ze przyjechali moi rodzice i on w najlepsze sobie z nimi imprezuje nie myslac ze nastepnego dnia trzeba nakarmic i opozadzac konie i o tym ze nie moze byc pijany bo w kazdej chwili mozemy jechac do szpitala na porod) chyba sobie to wzial do serca.

wiec agnieszka nie wiem o co u was poszlo, ale trzeba rozmawiac bo po takiej rozmowie Tobie bedzie lepiej. Wiadomo ze jak ciagle rozmowy nic nie daja to jednak nie ten model.
pozdrawiam i trzymam kciuki ze sie ulozy i ze spedzicie te swieta w milej, rodzinnej atmosferze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry