reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam po przerwie,

wyszłyśmy dziś ze szpitala po 8 dniach:baffled: mała ma jeszcze jakieś świństwo na łapce,ale mam nadzieję że niedługo się zagoi.zaraz wrzucę jakieś zdjęcia

a więc w sobotę nad ranem odeszły mi wody.po przyjeździe do szpitala okazało się, że mam skurcze na 60%, co trwało jakieś 3 godz.zadecydowano o kroplówce z oksy(razem dostałam 3), po ostatniej darłam się na cały szpital, przy czym po 16tu godzinach od odejścia wód miałam rozwarcie na 3 palce-))
zaczęły się skurcze parte...
na szczęście w końcu zadecydowano o cc. mała trafiła do inkubatora i jeszcze parę dni była pod obserwacją, no i dali jej antybiotyk ze względu na te wody, dlatego tyle to wszystko trwało. musi jej się jeszcze zagoić slad po wenflonie:baffled:mnie za to dopadł jeszcze zespół popunkcyjny:baffled:

w każdym razie najważniejsze że już jesteśmy w domu. mamy oczywiście ciężkie przejścia z kolkami, bo nie mam pokarmu a mała zasysa powietrze z butelki, ale mm nadzieję nad tym wkrótce zapanować. jutro czeka nas pierwsza kąpiel.już się boję:szok::szok:

Roniaczku no ja właśnie dlatego pytam bo jednyną wiadomością był sms ok 3 rano a więc nie bardzo wiedziałam o której ten nasz najbardziej wyczekiwany KAWALER pojawił się wreszcie na tym świecie;-):-D

Kuleczko witaj spowrotem:tak:A co to zespół popunkyjny??

KICIA przepraszam najmocniej gdzieś mi umknełaś ale już się poprawiam i zdjęcie wklejam

Tak ja i Luckymama tak i Dee musi zostać ze Swoim szczęściem w szpitalu bo biorą jakieś antybiotyki, Kazała wszystkim mamusiom przekazać Życzenia Wesołych Świąt!!!!!!!

reklama
ha
witamy wszystkie mamusie ktore do nas wrocily :-D :-D :-D

ja dzisiaj maraton po sklepach
o co sie dzieje przed swietami to jakis obed!!!!
nigdy wiecej

dzisiaj w koncu odebralam wozek wiec juz niedlugo ozna wychodzic z malym

mnie dzisiaj bola pieri na maksa
kamienie normalnie, dzisiaj w nocy maly pil z butli bo mial kolki i nie dalam mu sojego bo mu cos zaszkodzilo
macie jakies sposoby????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry