Hej laseczki, trochę naprodukowałyście
Kasia moja śpi z otwartą buzią, ale ma to po mnie.
Nonek czy ten simeticon na gazy był na receptę za granicą, bo np u mnie nie mogę sobie kupić żadnych kropli do nosa bez recepty, od wczoraj dzwonię do lekarza rodzinnego, ale go cholera nie ma jak ma ciągle zapchany nos!!! Ach i Nonek jak ja Ci zazdroszę tej coli, ja też uzależniona, ale strasznie się boję napić gazowanego

kiedy spróbowałaś pierwszy raz colę????
A propo jedzonka, to mnie w szpitalu juz karmili nawet frytkami ! poza tym makaron też dawali i jest git, ja jem mandarynki i pije sok pomarańczowy i jest chyba oki.
Atol córcia super przybiera na wadze, ucałuj ją od cioci.
Nieistotna współczuję, mam nadzieję że jak najszybciej dojdziesz do tego czemu synuś nie śpi, bo on musi spać, bo musi rosnąć, jak mówi Aenye
Kate, a ty ucałuj Natalcie w jej miesięczne urodzinki, moja mała dzisiaj kończy tydzień, ale ten czas leci...
Kinga, Milka moja mała teę czasem ulewa i chce jeszcze, poza tym ma ochotę zjadać więcej niż 90ml, jak daję butle, ale przecież nie mogę! Ale czy jak zje 90 postęka, zrobi kupkę, to mogę jeszcze ze 30 jej dać (przerwa 15 minut) czy nie za bardzo???
Laski a teraz ja mam pytanko. Jak pobudzić laktację. W nocy wystarcza mi mleka bez problemów, ale w dzień kiedy mniej śpi już nie!!!, czy trzymać się zasady i karmić z jednego cyca na raz, czy jak się skonczy w jednym to dać drugiego??? JAK STWIERDZIC ZE JUŻ MAM KONIEC MLEKA W CYCU??? Mala ssie cały czas, nawet jak nie ma nleka, co oznacza ból jakby igły były w środku?? mam tak pod koniec karmienia???
Drugie pytanie, ile czsu rozpuszczają się szwy??????