reklama

mamusie grudniowe:)

moja Hania tez sie rzucala przy cycu, u mnie bylo ro spowodowane tym ze zle lapala cyca i zle jej lecialo, doslownie dostawala szalu, lapala cycka i za chwile puszczala a mnie mleko zalewal:no: , jak dalam jej butelke nastapil blogi spokoj, nie wiem czy to jest u ciebie powodem nieistotna, ale u mnie tak bylo nestety:no:

reklama
Czesc dziewczyny. Ja to chyba mam anemie. Sil mam coraz mniej a dzis to nie mam sily nawet siedziec.
Pierwsze slysze, zeby po cc konieczna byla kontrola neurologiczna. Ja z moja Julka bylam owszem, ale w 3 m-cu jak ukladala sie niesymetrycznie. Z Marianka na razie sie nie wybieram. Jedynie kardiolog nas czeka.
Wysypkami na buzkach sie nie przejmujcie. Pamietacie jak wygladala Marianka? Przeszlo, ze sladu nie ma.

ja nie wiem dlaczego neurolog po cc

z Hania miala skierowanie bo miala wzmozone napiecie miesniowe i asymetrie urodzeniowa, a z Helenka to tak jak napisalam wymusilam na pediatrze tak zeby neurolog stwierdzil ze jest oki

hej laski!
maly mam nadzieje juz sie przestawil, bo wczoraj taki scenariusz jak przedwczoraj - od 1 do 6.30 spal, potem 2x3h. super. oby tak zostalo!

dzis bardziej niespokojny, robi tylko drzemki po jedzeniu an 40min, potem pojekuje, steka, troche poplacze. mam wrazenie, ze mam ten kryzys laktacyjny, lekki bo lekki, ale mam - maly chce jesc co godzine (chociaz staram sie przeciagac przerwy miedzy karmieniami do 1,5 - 2h), piersi wcale nie kamienne sa hehe, maly najpierw ladnie je, pod koniec zaczyna sie rzucac - wscieklota go ogarnia, czerwony i siny ze zlosci - chyba zle mu leci, albo za malo. jak sciskam cos idzie, ale lekko, nie tak jak na poczatku.
w nocy za to mnie juz nie zalewa hehe! nienawidzilam tego!

maly spokojniejszy po koperku, ale widze tez, ze dobrze mu robia dwugodzinne przerwy miedzy karmieniami - mniej prezenia sie, wiecej snu, mniej kupek.
no ale jak wyje i smoczek nie pomaga, to daje co godzinke, a co...

a u mnie tak jest z jedzeniem z butli, 1,5 godziny i chce jesc, nie wiem o co chodzi, myslalam ze sztuczne mleko to bardziej zapycha atu kurteczka nic, moze tak nadrabia teraz ta swoja mal wage urodzeniowa:confused: :confused: :confused:

kurcze Atol,mam to samo.a przeciez nie kazali dawac butli czesciej niz co 3 godz. w nocy mi sie budzi tak co 3-4godz.ale w dzien to potrafi byc glodna godzine po jedzeniu.staram sie to jakos przeciagac i 'oszukiwac' herbatkami.

reklama
kurcze... co 3h? czemu tak rzadko? moze dawajcie po prostu wiecej na jedna butle? moze maja wieksze zapotrzebowanie?
poza tym, o ile wasze malutkie ulewaja, to czesc z tego, co zjedza, "wyleje" sie z brzuszka.. i szybciej sa glodne..
no nie wiem :-/ strasznie rzadko mi sie to wydaje :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry