reklama

mamusie grudniowe:)

no wlasnie, ja tez oszukuje herbatka albo smokiem, ale po pewnym czasie awantura max, jutro ide na kontrole to lekarza to sie zapytam
kulka a juz calkowicie przeszlas na butle?

reklama
aenye ze sztucznym mlekeim to tak jest ze niby co 3 godziny i tak mialam z Hania jak w zegarku, a Helenka jest kompletnie nieprzewidywalna, raz zje 80 i po godzinie chce jesc, a potem zje 30 i spi 3 godziny:szok:

Aenye, to chyba dlatego, ze sztuczne dlugo sie trawi.ale wierz mi, dla mnie te 3 godz to i tak za czesto;-) Julia nie ulewa, czasami jej sie nawet nie odbija:confused:Atol, tak zupelnie, dosc mialam bezsensownych godzin spedzonych z laktatorem w reku, picia ohydnego kopru i przystawiania dziecka, zeby oproznila piers w 5 min a potem darla sie w nieboglosy czekajac az zagrzeje butelke:baffled:a wszystko ma swoje dobre strony-moge wychodzic z domu;-)mam nadzieje ze na sztucznym tez wyrastaja zdrowe dzieci.

kulka, no jasne! i ja i moj men jestesmy z butli (znaczy po 2 miechach meki naszych mamus i walki o karmienie), a wiesz, jakie kiedys bylo parszywe sztuczne mleko! teraz luksusik, zobaczysz, jaka bedziesz miala junior-kulke w domu niedlugo ;-)

kulka i bardzo dobrze, juz ci jakis czas temu ialm napisac jak sie skrzylas ze masz za malo pokarmu zebys przeszla na butle, ale troche sie balam bo roznie mamy podchodza do takich rad, dla mnie komfort psychiczny najwazniejszy, jak sie mama nie stresuje to i dziecko zdowolone:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry