reklama

mamusie grudniowe:)

tak tak...wiem Kiciu ze to nie jest zalezne od rodzaju szczepionki..bakterie to bakterie tylk moja dzidzia to taki zdechlaczek.
Po wkluciu bolalago raczka.Nawet nie mozna bylo dotknac,bo strasznie plakal.Z dwojga zlego...przynajmniej nie byla opuchnieta

reklama
biedny maluszek :-(
moj mial w nozke.
kupilam masc znieczulajaca nie wiem czy pomogla ale plakal tylko chwilke wiec pewnie cos tam pomogla.

mysmy w koncu nie poszli na szczepienie, bo rozmawialam z pielegniarka i powiedziala, ze lepiej poczekac, az ja sie wykuruje. i zobaczyc, czy potem maly nie jest tez przeziebiony, bo takiego szczepic nie wolno. wiec pojdziemy za tydzien :-)

a mozna malego posmarowac lindokaina? mam to w domu. nada sie?

a ile placilyscie za 6w1? u mnie 180zl, juz zamowilam...

ja sie dzis lepiej czuje, viva wick!!! i sinupret :-) i tantum verde do ssania :-)

<font color="Blue" size="7">Uwaga uwaga Ilonka z Filipkiem wychodza dzis ze szpitala! Ilona jest przeszczesliwa!!!</font>

reklama
Dziewczyny, czytalyscie na onecoe blogi jakie wygraly? Ja nigdy sie tym nie interesowalam, ale weszlam na blog o dzieciach, maly Wielki Majcik. I placze. :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry