reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ilonko mam nadzieje, ze Twoje przezycia szybko wymarza sie z pamieci. Bardzo sie cieszymy, ze jestes juz w domku i oczywiscie z nami.:tak::tak::tak::tak:

I to jest najwwazniejsze Nieistotku;-)

Ogladalam dzis jakies wiadomosci i pokazywali tam biedne dzieci w jedym z rosyjskich szpitali.Pielegniarki im buzie plasterkami zaklejaly zeby uciszyc placz.Przyklejaly tez smoczki,zeby im przypadkiem nie wypadly...
NO COMMENT
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie wiem co sie na tym swiecie dzieje

Nieistotna nareszcie w domku!! Brawo!! Wreszcie zaczniecie normalne życie !!! Trzymam kciuki za całkowite wyleczenie Filipka!!!

Ostatnio Kate pisała o odciągaczu katarku zamiast gruszki. Będąc ostatnio na zakupach w SMYK'u znalazłam coś w tym rodzaju. Wzięłam ulotkę do domu, przeczytałam... i jestem w szoku...:baffled: Ten odciągacz o jakim pisała Kate jest z ustnikiem- tegoż szukałam w polskiej wersji.. Nic takiego nie znalazłam.. Ten odciągacz jaki znalazłam w sklepie podłącza się.. uwaga.. DO ODKURZACZA!:no: Nie wyobrażam sobie jak można odciągać dziecku katarek odkurzaczem...:baffled: Jak to wygląda? Oto strona producenta i wspomniany odciągacz:
KATAREK: nowy, atestowany odci

Fanti do odkurzacza? przeciez to musi byc strasznie duze cisnienie, cielawe czy jezyczek mozna wyciagnac przez nos? To oczywiscie zart.

A a propo dzieci w rosji, to ja w zartach mowie do corci ze uzyje skocza i smoka przykleje, ale w szoku jestem ze tak robia gdzies w swiecie, szok, biedne dzieci, nie mowiac o zaklejaniu buziek.Tragedia, az mnie ciarki przechodza.

pingwinek - nic nie mow, normalnie myslalam, ze wstane i zabije przez telewizor te wredna kutwe..
a rozwalil mnie komentarz.. "wszeto dochodzenie, czy praktyki te stosowano na wszystkich pacjentach, czy tylko na sierotach"... jakby traktowanie w ten sposob sierot bylo dozwolone.. albo bardziej zrozumiale..

normalnie przygarnelabym te wszystkie samotne malenstwa :-( :-( :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry