reklama

mamusie grudniowe:)

nonek tylko spokój Cię utaruje ;-) u mnie wczoraj też byl sajgon Milenka marudziła od 9:00 do 17:00 myślałam, że cipca dostane :-p a Ty przy dwójce to masz MEGA CIPCA :eek:

reklama
Okres niestety. Przy Julce tez szybko dostalam niestety. Juz wcale sie nie dziwie, ze od kilku dni mialam chorobe wscieklych krow.
Julka wlasnie wynisla pol kuchni do swojego pokoju i rzadzi. Oprocz sprzetow chyba nic w niej nie zostalo.

a ja mam meeega okres
tak suma sumarum chyba od 2 tygodni!!
najpierw cos tam pokapalo i przestalo i po chwili po prostu mnie zalalo!!
i kurde od jakichs 4-5 dni to leje sie ze mnie jak z wiadra
zaczynam sie obawiac ze jak tak dalej pojdzie to sie wykrwawie!!
i nie wiem czy isc do gina taka zalana czy czekac ale sie pekam juz troche
i krew mi z nosa leci tez
ale to chyba jeszcze resztki mojej anemii poporodowej:confused:

moj dostal znowu jakiejs wysypki na pyszczku
wyglada jak bandzior
ale to chyba od rumianku ktorym mu przemywalam buzie
zadzwonilam do kuzynki pediatrki i potwierdzila ze to moze to wlasnie
bo mleka krowiego nie ma u niego nigdzie

Sugar wiem dokładnie co przechodzisz z tym mega okresem.. ja to miałam w styczniu... Niestety gin powiedziała, że po porodzie tak już jest i tyle.. Wiec nie pozostaje nam nic jak przywyknąć i wspomagać się żelazem i magnezem..

Ja juz mam dosyc, mam wrazenie, ze bede cala odpazona od tuch wszystkich zabezpieczen.
Moja Julka wlasnie zawziela sie na wycinanki. Skrawki papieru sa wszedzie. Energia ja rozpiera i juz sama nie wie co ze soba zrobic. Chyba zaraz choc na pol godziny wyjde z dziewuchami na spacer, Stonka nie ma goraczki, wiec pewnie jej nie zaszkodzi. A katar ma pieknie zieloniutki. Znow cholera antybiotyk sie szykuje.
Ja sobie wlasnie sciagnelam 120 ml milsien! Rewelacja. Zaraz bede poic Majeranke.

reklama
No ja walczylam z popoludniowa drzemka. Julke udalo mi sie uspic po godzinie walki i juz sama zaczelam zasypiac, zrobilo mi sie blogo. Niestety Majeranka sie obudzila z placzem. Musialam wstac, przeniesc sie na druga kanape i ja nakarmic. I znow zaczelam juz zasypiac jak zadzwonil piekielny telefon. Wyszlo w koncu na to, ze dziewczyny troche pospaly a ja NIE. Kurna chata na biegunach, mam dosc!!! Ale za to upieklam sobie dzis kaczke faszerowana jablkami i juz ponad polowe zjadlam. Tyle mojego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry