reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Piotruś uściskany :-) Dzięki :-)

Właśnie przeszła mi wizja, że mało je... Po tym jak dziś nie chciał zbytnio jeść po spacerku (w sumie tylko dwie godziny od karmienia) ściągnęłam lekko zjedzonego cyca (tak w sumie pojadł myślę ze 20-30 ml) - i ściągnęło mi się 150 ml z jednego cyca, co ciekawe nie stał się pusty od tego :szok: SZOK :szok:
No to teraz wiem, że jak zjadał pół, to nawet miał prawo się najeść, hihi.
Dziś jakoś ładnie już spał, jadł, aniołek. może po koprze wczorajszym (znowu daliśmy, bo marudził i nie spał), a może sam się naprawił. No mam nadzieję, że jutro będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie mamusie! Nonek - nie daj sie babom! ;-)

Nonek - zasyłam wirtualne przytulanki...:-)
Kasia - też dołączam do ogólnego ściskania Piotrusia... ;-)
a w ogóle laski... to uściskajcie wasze dzieci ode mnie i już:tak:

Witajcie!
Mój Filip wszystkie cioteczki pozdrawia;-)
Rośnie szybciutko, i coraz lepiej z mężem sobie radzimy. Synka odzwyczailiśmy od noszenia na rękach (a to była katorga) wypije mleczko, biorę go aby mu się ładnie bekneło i kładę i synek lula:-) Nie płacze. Trochę pojęczy ale nie bierzemy go od razu na ręce tylko czekamy, a za chwile Filip śpi. Dajemy mu też spporo herbatki aby troszke go przepoić bo tak to by ciągle mleko chciał łakomczuszek:-) Wypija nawet 100ml ciepłej herbatki (osłodzonej) i śpi jak niemowlaczek słodko. Jestem zadowolona że tak jest, że nie jest nam tak ciężko teraz.
W nocy budzi się najwięcej 2razy a czasem tylko 1raz:-) i jestesmy wyspani z mężem.

Pozdrawiam was kochane!!

Witajcie znow wsrod nas Kasiu i Kingo :)

Moj maly dzis zrobil tak zielona kupke jakby ktos pomalowal ja kredkami
dzis kupilam mu bebilon sojowy
moze nie bedzie takich rewolucji jak po nan

i dostal uczulenia na szampon babmino, cala glowa w krostkach
mam juz w domu cala mase kosmetykow dzieciecych ktore go uczulily
i nadmiar kremow na odparzenia bo maly sie nie odparza :)

nieistotna jakby co polecam nutramigen
smierdzi jak jakis totalny szit ale nic nie uczula i nie ma sensacji brzuchowych

fanti to mnie uspokoilas bo juz myslalam ze jestem jakas nie teges
nadal leje sie ze mnie jak ta lala wiec o wannie z olejkami eterycznymi moge zapomniec gad demyt

Kinga - fajnie, że wróciłaś:) jak twoje zdrówko?
Sugar - współczuję... mega okres:baffled: ... brrr:eek:

Kochane - mam prośbę... piszę kolejny artykuł nt. powrotu do pracy po macierzyńskim... proszę napiszcie o waszych obawach i nadziejach... czego się boicie i jak sobie to wyobrażacie? możecie pisać tutaj lub do mnie na priva...
Dzięki serdeczne... dobranocka:laugh2:

ja to sie boje jak wytrzymam bez mikrusa!!! przeciez bede tesknic na maksa!!
dobrze ze mam chociaz tzw "wolny zawod"
no i akcja pt opiekunka ( moj facet ma i tak wieksza schize niz ja ale i tak pekam zostawic go z obca osoba)

ale tak generalnie mam taki pałer do roboty ze helou!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry